Nytt blad ute

PUBLISERT: 9 oktober 2019
OPPDATERT: 9 oktober
Vi er ute med høstnummeret av vårt trykte blad, nummer 226 i rekken.

Sign & Print nummer 226 er ute, med Canons Anton Strand som forsidegutt.

Fra innholdet: Vi besøkte Roland DG og Ricoh på Fespa, reportasje fra Etikettforum, portrett av Anton Strand, lærebok som app – hvorfor?, Konvolutten som budskapsbærer, det grønne konseptet Pureprint, Hvordan velge rett skjerm for digital signage?, og mer.

Savner du oss i postkassa? Kanskje du har flyttet siden sist og ikke lenger får post ettersendt? Ta kontakt, så vi får ryddet opp i adresselistene våre.

Har du lyst til å motta våre halvårlige utsendelser av bransjebladet? Send oss en epost til prenumeration@agi.se og skriv at det gjelder den norske utgaven av bladet.

Ellers utgir den svenske redaksjonen den svenskspråklige utgaven av bladet oftere enn det norske, så abonnerer du også på dette, får du holdt deg enda mer oppdatert.

 

Les videre

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Ricoh lanserer verdens første B2 inkjet-printer i sitt slag

Ricoh kunngjør nå tilgjengeligheten av deres ProTM Z75. Den første B2 dupleks inkjetpressen med vannbaserte farger.
RicohProZ75

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo