Nytt blad ute

Vi er ute med høstnummeret av vårt trykte blad, nummer 226 i rekken.

Sign & Print nummer 226 er ute, med Canons Anton Strand som forsidegutt.

Fra innholdet: Vi besøkte Roland DG og Ricoh på Fespa, reportasje fra Etikettforum, portrett av Anton Strand, lærebok som app – hvorfor?, Konvolutten som budskapsbærer, det grønne konseptet Pureprint, Hvordan velge rett skjerm for digital signage?, og mer.

Savner du oss i postkassa? Kanskje du har flyttet siden sist og ikke lenger får post ettersendt? Ta kontakt, så vi får ryddet opp i adresselistene våre.

Har du lyst til å motta våre halvårlige utsendelser av bransjebladet? Send oss en epost til prenumeration@agi.se og skriv at det gjelder den norske utgaven av bladet.

Ellers utgir den svenske redaksjonen den svenskspråklige utgaven av bladet oftere enn det norske, så abonnerer du også på dette, får du holdt deg enda mer oppdatert.

 

Tags: ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: