Océ-maskinene blir Canon-maskiner

Storformatsprinteren Océ Colorado 1650 som printer med Canons uv-gelteknikk er en av de nyere produktene.

Vi har tidligere meldt at Canon Inc. og Océ Holding B.V. vil endre det offisielle virksomhetsnavnet Canon Group Company Océ til Canon Production Printing fra 1. januar 2020. Nå er det også bestemt at varemerket Océ forsvinner.

Alla produkter som tidligere har hatt navnet Océ døpes nå om og integreres i Canon production printing. Océ har vært en del av Canon Group siden 2010. Foretaket har fått lov å utvikle og produsere sine egne trykkerimaskiner under sitt opprinnelige varemerke. Nå har Canon tenkt seg om og besluttet å ha et mer sammenhengende varemerke for alle sine grafiske produkter for å fremstå tydeligere mot markedet.

Også etter navneendringen kommer Océ til å bestå som et firma innen firmaet, og vil fortsette å utvikle sine kjerneteknikker, som er både ark- og rullmatede trykkpresser, programvarer for arbeidsflyt, samt storformatprintere for visningsgrafikk og CAD / GIS applikasjoner. Océ startet opp i 1877.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Antalis: Fokus på miljø og storformat

Den grafiske leverandøren Antalis vil finpusse til siste detalj på hva de vil vise fra sitt sortiment, når de stiller ut på den digitale messen Sign & Print Connect. Det er imidlertid sikkert at leverandøren av papir, emballasjeløsninger og materialer for trykking vil fokusere på to deler – storformat og miljø. – Vi snakker om […]

Publisert av: 

“Inspirerende, innovativt og severdig”

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Vi presenterer noen av utstillerne på den kommende Sign & Print Connect -messen 9.-11. februar. Den arrangeres av svenske Sign & Print, men er åpen for besøkende og utstillere fra hele Norden. I denne artikkelen forteller den svenske Canon-sjefen litt om deres planer for den virtuelle messen.

Publisert av: 

Økt produktivitet og kontroll i 2021

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Vaksineprogrammet har startet, men pandemien er hardnakket og holder oss fortsatt hjemme eller borte fra hverandre og de forskjellige bransjene finner nye arbeidsmetoder for å kompensere. Et nytt webinar setter søkelys på dokumentspredning, mangel på grunnleggende sikkerhet og sensitiv informasjon på avveie.

Publisert av: 

Først i verden med LabelStream 4000

Tekst: Judith Grajewski | Foto: J.Voss, Oschatz Visuelle Medien

Storformattrykkeriet Oschatz Visuelle Medien er det første selskapet i verden som investerer i etikettprinteren LabelStream 4000 fra Canon. De satte UV-inkjetsystemet i gang i november og er fornøyd. Det er også deres kunder, og Canon ser frem til å erobre nye segmenter.

Publisert av: