Océ-maskinene blir Canon-maskiner

Storformatsprinteren Océ Colorado 1650 som printer med Canons uv-gelteknikk er en av de nyere produktene.

Vi har tidligere meldt at Canon Inc. og Océ Holding B.V. vil endre det offisielle virksomhetsnavnet Canon Group Company Océ til Canon Production Printing fra 1. januar 2020. Nå er det også bestemt at varemerket Océ forsvinner.

Alla produkter som tidligere har hatt navnet Océ døpes nå om og integreres i Canon production printing. Océ har vært en del av Canon Group siden 2010. Foretaket har fått lov å utvikle og produsere sine egne trykkerimaskiner under sitt opprinnelige varemerke. Nå har Canon tenkt seg om og besluttet å ha et mer sammenhengende varemerke for alle sine grafiske produkter for å fremstå tydeligere mot markedet.

Også etter navneendringen kommer Océ til å bestå som et firma innen firmaet, og vil fortsette å utvikle sine kjerneteknikker, som er både ark- og rullmatede trykkpresser, programvarer for arbeidsflyt, samt storformatprintere for visningsgrafikk og CAD / GIS applikasjoner. Océ startet opp i 1877.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: