Océ-maskinene blir Canon-maskiner

Storformatsprinteren Océ Colorado 1650 som printer med Canons uv-gelteknikk er en av de nyere produktene.

Vi har tidligere meldt at Canon Inc. og Océ Holding B.V. vil endre det offisielle virksomhetsnavnet Canon Group Company Océ til Canon Production Printing fra 1. januar 2020. Nå er det også bestemt at varemerket Océ forsvinner.

Alla produkter som tidligere har hatt navnet Océ døpes nå om og integreres i Canon production printing. Océ har vært en del av Canon Group siden 2010. Foretaket har fått lov å utvikle og produsere sine egne trykkerimaskiner under sitt opprinnelige varemerke. Nå har Canon tenkt seg om og besluttet å ha et mer sammenhengende varemerke for alle sine grafiske produkter for å fremstå tydeligere mot markedet.

Også etter navneendringen kommer Océ til å bestå som et firma innen firmaet, og vil fortsette å utvikle sine kjerneteknikker, som er både ark- og rullmatede trykkpresser, programvarer for arbeidsflyt, samt storformatprintere for visningsgrafikk og CAD / GIS applikasjoner. Océ startet opp i 1877.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.