IDC MarketScape kunngjør Ricoh som teknologiledende for High Speed Ink Jet

PUBLISERT: 7 februar 2020
OPPDATERT: 7 februar
Tørketeknologien til Ricoh Pro ™ VC70000 var blant de fremskrittene som IDC pekte på.

Ricoh kunngjorde i går at en ny IDC MarketScape-rapport kaller selskapet «verdensledende innen høyhastighets inkjet», på grunn av blant annet teknologisk innovasjon og firmaets oppmerksomhet mot tilbakemeldinger fra kunder.

Rapporten «IDC MarketScape: Worldwide High-Speed ​​Inkjet Press 2019-2020 Vendor Assessment» bemerket spesielt Ricohs «forretningsutviklingsprogrammer med høy synlighet og sterkt omdømme» som kraftige komplement til en robust teknologiportefølje.

Ricoh Pro ™ VC70000s tørketrommel-teknologi var blant de fremskrittene IDC tok for seg.  Ricohs forpliktelse til kundenes suksess bidro til å oppnå denne globale lederposisjonen. Analytikere viste til Ricohs kontinuerlige teknologiske fremskritt og tunge investeringer for å sikre tilbakemelding fra kunder, en del av FoU-prosessen (forskning og utvikling) som et meget positiv.

Denne tilnærmingen har vært med på å drive frem suksesser som den prisbelønte RICOH Pro VC70000 , som introduserte Ricoh-patenterte tørketeknologi og utvidede blekkfarger.

-Å samarbeide med kunder for å forstå deres behov, hvordan de kan tilpasse seg markedets krav og utvikle løsningene og tjenestene for å støtte dem, er grunnlaget for alt vi gjør på Ricoh, sa Eef de Ridder, visepresident for kommersiell og industriell utskrift Group, Ricoh Europe. -Evnen til å samarbeide åpent og undersøke alle alternativer fra alle vinkler gjør det mulig for oss å utvikle teknologi som ikke bare utfører, men løfter kvalitet, produktivitet og kreativitet. Resultatene taler for seg selv i de langvarige forhold vi har dannet som går langt utover salg og installasjon. Mens vi hjelper kunder med å blomstre, hjelper de oss å lage løsninger som vil forme begge fremtidene våre, avsluttet han.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Åpen konferanse med nyttige temaer

Kunstig intelligens, hvordan hindre kriminelle å stjele bedriftens IT-systemer, næringsutvikling i nord, regjeringens initiativ til bedre balanse mellom digital og analog læring står på dagsordenen.
Jubileumsmøte mai 2024 - Programbilde

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1