IDC MarketScape kunngjør Ricoh som teknologiledende for High Speed Ink Jet

Tørketeknologien til Ricoh Pro ™ VC70000 var blant de fremskrittene som IDC pekte på.

Ricoh kunngjorde i går at en ny IDC MarketScape-rapport kaller selskapet “verdensledende innen høyhastighets inkjet”, på grunn av blant annet teknologisk innovasjon og firmaets oppmerksomhet mot tilbakemeldinger fra kunder.

Rapporten “IDC MarketScape: Worldwide High-Speed ​​Inkjet Press 2019-2020 Vendor Assessment” bemerket spesielt Ricohs “forretningsutviklingsprogrammer med høy synlighet og sterkt omdømme” som kraftige komplement til en robust teknologiportefølje.

Ricoh Pro ™ VC70000s tørketrommel-teknologi var blant de fremskrittene IDC tok for seg.  Ricohs forpliktelse til kundenes suksess bidro til å oppnå denne globale lederposisjonen. Analytikere viste til Ricohs kontinuerlige teknologiske fremskritt og tunge investeringer for å sikre tilbakemelding fra kunder, en del av FoU-prosessen (forskning og utvikling) som et meget positiv.

Denne tilnærmingen har vært med på å drive frem suksesser som den prisbelønte RICOH Pro VC70000 , som introduserte Ricoh-patenterte tørketeknologi og utvidede blekkfarger.

-Å samarbeide med kunder for å forstå deres behov, hvordan de kan tilpasse seg markedets krav og utvikle løsningene og tjenestene for å støtte dem, er grunnlaget for alt vi gjør på Ricoh, sa Eef de Ridder, visepresident for kommersiell og industriell utskrift Group, Ricoh Europe. -Evnen til å samarbeide åpent og undersøke alle alternativer fra alle vinkler gjør det mulig for oss å utvikle teknologi som ikke bare utfører, men løfter kvalitet, produktivitet og kreativitet. Resultatene taler for seg selv i de langvarige forhold vi har dannet som går langt utover salg og installasjon. Mens vi hjelper kunder med å blomstre, hjelper de oss å lage løsninger som vil forme begge fremtidene våre, avsluttet han.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Kandrup Boktrykkeri har blitt 40% raskere i innkjøringen på offset

Tekst: Søren Winsløw |

Kandrup Bogtrykkeri A/S byttet nylig til Agfas prosessfrie trykkplate Eclipse. Dette har manifestert seg i en rekke håndgripelige produktivitetsforbedringer. Samlet sett har det medvirket til å øke innkjøringshastigheten samt redusert såvel søppel som nedetid på grunn av rengjøring.

Publisert av: