Ålgård Offset fikk nasjonal avtale med Rema 1000

Stavanger Aftenblad skriver: GJESDAL: En nasjonal avtale med Rema 1000 sikrer lokale arbeidsplasser i trykkeriet på Ålgård.

Avtalen er på to år, og det skal trykkes nye reklamer for Rema 1000 hver 14. dag. Kontrakten er verdt minimum 15 millioner kroner i året og kan bli større, avhengig av hvor mange utgivelser som kommer i tillegg.

Den nye avtalen er den nest største avtalen Ålgård Offset har og betyr mye for bedriften.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Kandrup Boktrykkeri har blitt 40% raskere i innkjøringen på offset

Tekst: Søren Winsløw |

Kandrup Bogtrykkeri A/S byttet nylig til Agfas prosessfrie trykkplate Eclipse. Dette har manifestert seg i en rekke håndgripelige produktivitetsforbedringer. Samlet sett har det medvirket til å øke innkjøringshastigheten samt redusert såvel søppel som nedetid på grunn av rengjøring.

Publisert av: