Ledende posisjon for Canon

Canons høyhastighets blekkskrivere.

IDC Marketscape MPS posisjonerer Canon som et av de største høyhastighets inkjet-selskapene i sin siste grafiske markedsrapport, 2019-2020.

Ill: IDC

Canon har styrket sin posisjon i sine kjernemarkeder og utvidet seg i det kommersielle grafiske markedet. Dette skriver IDC i sin siste rapport som kartla de største aktørene globalt innen høyhastighets blekkskriver.

Printere og arbeidsflytprogrammer
I følge rapporten er suksessene bak Canons posisjon i markedet blant annet deres printerportefølje med arkmatede trykkpresser, arbeidsflytprogrammet Prisma, et voksende utvalg av blekk- og medialager og en sterk salgsorganisasjon.

Fokuser på fire områder
Christian Unterberger, markedssjef og visedirektør for forretningsområdet Canon Production Printing, sier at de hovedsakelig har fokusert på fire områder: å optimalisere produktiviteten, maksimere printkvaliteten, utvide bruksområdene og redusere kundens totale eierkostnader.

Flertallet av installasjoner
I de nordiske og baltiske land står Canon for 65 prosent av alle installasjoner i høyhastighets inkjet-segmentet, ifølge data Sign & Print har innhentet.

Tags: , , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: