Taktile tapeter

Foto: Veika

Veika, en litauisk produsent av tapetmaterialer og digitale trykkteknikker, presenterer under Fespa sin teknologi for storformat 3D-printing. Med tapetprinteren Dimense ønsker selskapet å vise muligheten til å trykke pregingen på tapeter mens objektet skrives ut digitalt. Den 3d-effekten som bidrar til en taktil følelse på trykket kommer av at man legger et bakepulver i papirmassen til tapetet, slik at du kan få dem til å vokse på de flatene som du deretter utsetter for varme.
Tapetprinteren ble vist for første gang under Fespa i Hamburg 2017. I Norden selger Nize Equipment løsningen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: