Hva skjer nå?

Peter Ollén, sjefredaktør hos AGI.

Mange bedrifter velger nå å la de ansatte jobbe hjemmefra. På trykkeriene teiper man soner på gulvet og vil ikke at noen skal passere mellom dem. Dette for å begrense karantene i tilfelle noen blir smittet. Jo flere soner det er praktisk mulig å sette opp, jo mindre er risikoen for at hele produksjonen blir tvunget til å stoppe.

Sign & Print kommer til å utnytte muligheten når leserne har mer tid. Vi kommer til å sende ut mer dyptgående tekster. Det kan være en detaljert beskrivelse av prognoser for forskjellige trykksaker. Det kan også være en teknisk gjennomgang av hva som skiller forskjellige inkjet-teknologier, for eksempel. Eller lengre intervjuer med kunnskapsrike fagpersoner.

Interpack og Drupa er innstilte. Vi planlegger i stedet å lage en virkelig god Sign, Print & Pack messe i Oslo 16. og 17. september. Book dagene allerede nå. (Og ja, vi har en plan B, hvis det skulle være behov for det.) Her vil det være mye å se på og å høre på, i form av både svenske og norske utstillere og foredragsholdere. Les mer på sipp.no

Daglig sitter vi også i telefonmøter med leverandører, for å høre om det de skulle ha lansert på Fespa og Drupa. Vi vil sørge for at alle nyhetene når ut, selv om det er vanskeligere å reise ut og titte på det nye.

Vi håper at du på alle måter vil oppleve Sign & Print som en støtte i en tøffere hverdag.

Med vennlig hilsen
Peter Ollén, Claes Nordström, Hanna Jangenfält og Roger Stormo

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.