Hva skjer nå?

PUBLISERT: 16 mars 2020
OPPDATERT: 21 mars
Peter Ollén, sjefredaktør hos AGI.

Mange bedrifter velger nå å la de ansatte jobbe hjemmefra. På trykkeriene teiper man soner på gulvet og vil ikke at noen skal passere mellom dem. Dette for å begrense karantene i tilfelle noen blir smittet. Jo flere soner det er praktisk mulig å sette opp, jo mindre er risikoen for at hele produksjonen blir tvunget til å stoppe.

Sign & Print kommer til å utnytte muligheten når leserne har mer tid. Vi kommer til å sende ut mer dyptgående tekster. Det kan være en detaljert beskrivelse av prognoser for forskjellige trykksaker. Det kan også være en teknisk gjennomgang av hva som skiller forskjellige inkjet-teknologier, for eksempel. Eller lengre intervjuer med kunnskapsrike fagpersoner.

Interpack og Drupa er innstilte. Vi planlegger i stedet å lage en virkelig god Sign, Print & Pack messe i Oslo 16. og 17. september. Book dagene allerede nå. (Og ja, vi har en plan B, hvis det skulle være behov for det.) Her vil det være mye å se på og å høre på, i form av både svenske og norske utstillere og foredragsholdere. Les mer på sipp.no

Daglig sitter vi også i telefonmøter med leverandører, for å høre om det de skulle ha lansert på Fespa og Drupa. Vi vil sørge for at alle nyhetene når ut, selv om det er vanskeligere å reise ut og titte på det nye.

Vi håper at du på alle måter vil oppleve Sign & Print som en støtte i en tøffere hverdag.

Med vennlig hilsen
Peter Ollén, Claes Nordström, Hanna Jangenfält og Roger Stormo

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

Amedia med stor påskegave til abonnentene

I disse dager kommer Amedias eget påskemagasin i postkassene til rundt 220.000 abonnenter i 82 aviser over hele landet. Uten ekstra kostnad for abonnentene dukker det 48-siders magasinet opp som innstikk i lokalavisene.
paskemagasinet_amedia

Lederskifte i Luth Gruppen

Jeppe Broch Nielsen overtar roret i Luth Gruppen AS etter sin far, Arne Henrik Nielsen. Jeppe trer inn i rollen som daglig leder den 15. mars 2024 og Arne Henrik fortsetter som styreformann i bedriften.
luth-gruppen-jeppe

Skilt neste steg for trykkerikjede

I høst meddelte trykkerikjeden trykkeri.no at de skulle ha spesiell satsing på profilartikler. Det førte til en uventet tilstrømning av medlemmer.
Trykkeri

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik