Nye datoer for Fespa

Fespa-arrangøren gjør et nytt forsøk på å holde Fespa-messen, denne gangen 6.–8. oktober 2020.

Fespa-messen som var tenkt avholdt i mars ble innstilt. Arrangøren har nå spikret nye datoer i Madrid i oktober.

Fespa Global Print Expo og de to parallelle messene European Sign Expo og Sportswear Pro, var planlagt å finne sted den 24.– 27. mars, men ble innstilt på grunn av pandemien med COVID-19-utbruddet. Nå har arrangøren bestemt seg for å holde messen på IFEMA – Feria de Madrid 6. – 8. oktober 2020.

Fespas direktør Neil Felton sier i en pressemeddelelse at til tross for koronavirusets innvirkning på printsektoren så har de merket stor interesse og etterspørsel globalt for å gjennomføre messen i 2020. Han er glad for at de nå kan bekrefte nye datoer for messen.

–I løpet av denne vanskelige tiden fortsetter vi å være i tett dialog og konsultere med utstillerne våre for å finne ut hvordan Fespa best kan støtte produktlanseringene deres i 2020, engasjere seg med eksisterende kunder og gi næring til nye potensielle kunder i spesialtrykksektoren for å drive økt vekst. Vi er fortsatt overbevist om den unike verdien av FESPA Global Print Expo for våre spesifikke interessegrupper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: