Sublimering med Wifi

Sublimeringsprinterne fra Sawgrass, SG500 for A4-formatet og SG1000 for A3.

De nye Sawgrass maskinene til sublimering har ankommet markedet. Nå med WiFi, bedre oppløsning og energibesparing.

Etter en toårig utviklingsprosess med Ricoh, har Sawgrass kunngjort at sublimeringsprinterne SG500 (A4) og SG1000 (A3) nå er tilgjengelig på det globale markedet – også i Norge. De nye modellene overtar etter de betydningsfulle og driftssikre Sawgrass SG400 (A4) og SG800 (A3).

Sawgrass sublimering kan dekorere en mengde forskjellige overflater (substrater) men forbindes oftest med sport/treningstøy og koppetrykk. Ingen annen teknologi kan måle seg med resultat og eller holdbarhet på slike substrater, hevder forhandleren.

De nye printerne er produsert utelukkende for Sawgrass’ prisbelønte blekk: SubliJet UHD (Ultra High Definition), som skal gi uovertruffen kvalitet med utmerket skarphet og fargegjengivelse. Den nyeste generasjon av SubliJet blekket vil gi brukerne mer levende, skarpere farger samt dypere svart. Dette blekket har 24 måneders holdbarhet fra produksjonsdatoen, og ligger nå i resirkulerbare kassetter, med tanke på miljøaspektet. Også emballasjen kan gjenvinnes. SG500 og SG1000 skal dessuten være mer energieffektive og blekkforbruket bedre tilpasset hver enkelt jobb, noe som fører til mindre avfall for både brukeren og miljøet.

Sawgrass-nettverket
Sawgrass Network har blitt lansert for å gi nye inntektskilder for brukere globalt. De tre programmene som utgjør Sawgrass Network er tilgjengelige for alle Sawgrass-brukere uten ekstra kostnad, og øker den totale verdien for brukere av Sawgrass.

Sawgrass bistår med personalisering til bedrifter og privatpersoner over hele verden med mer enn 100.000 brukere i 200 land. Sawgrass Network er den globale lederen i å tilby skybaserte løsninger til dekorering, koordinere design, salg og ferdiggjøring av substrater i alle overflate-dekorasjonsteknologier, heter det i en pressemelding.

Videre står det at selskapet også er ledende innen utvikling av integrerte utskriftssystemer for desktop sublimering – og en av de ledende selskapene for personaliseringteknologier for digital fargeoverflatedekorasjon.

G7 Master Facility sertifisert
G7 Master Facility sertifisering er den globale standarden for fargeprofilering, noe som betyr at brukerne kan forvente korrekte og konsekvente farger fra hver Sawgrass-skriver og på alle substrater. G7-sertifiseringen er også et sentralt element i Sawgrass Network, da det gir trygghet i å vite at fargene vil være de samme for hver Sawgrass-bruker (som produserer ferdige substrater) i hele verden.

Begge de prisgunstige maskinene leveres nå med to års fabrikkgaranti, og er lagervare hos TheMagicTouch på Sundvollen fra 25. Mai 2020. Vizuell AS er «Premier Dealer for Sawgrass» og har status som offisiell eneleverandør av alle Sawgrass produkter i Norge.De er også den eneste offisielle forhandleren av Sawgrass HD og UHD systemene, samt den prisbelønte 8 fargers Sawgrass VJ628 sublimeringsmaskinen med XF blekk og 25 tommer papirrull bredde.

Video: Oppsett av SG500 mot en Windows PC:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.