Nye Canon Prostream 1800

PUBLISERT: 3 august 2020
OPPDATERT: 3 august
Med økt hastighet på opptil 133 meter i minuttet er den nye modellen en ideell løsning for kommersielle trykkerier som vil ha ultimat ytelse, hevder Canon.

Canon lanserte i midten av juli ProStream 1800, en ny modell i ProStream 1000-serien med blekkutskrift og kontinuerlig mating. Med økt hastighet på opptil 133 meter i minuttet kan den nye modellen skryte av høyeste oppløsning og utskriftskvalitet for digitale presser i sin hastighetsklasse. Det gjør den til en utmerket løsning for kommersielle trykkerier på jakt etter den beste ytelsen, heter det i en pressemelding fra Canon.

Peter Wolff, Vice President for Production Printing Products, EMEA Commercial Printing, Canon Europa, sier: –Canon deler kundenes lidenskap for utskrift og vet at når kundene må tilpasse virksomheten til endringer i markedet, må vi utvikle teknologiene våre i takt med dette. Med lanseringen av nye ProStream 1800 har vi et nytt tilbud til kunder som ønsker å øke produksjonsvolumene uten at det går på bekostning av kvalitet eller hastighet. Den nye printeren er en videreføring av den populære ProStream-teknologien som ble lansert i 2017. Vi bygger videre på basen med 30 ProStream-installasjoner og er stolte over å kunne tilby et nytt produkt til kunder som vil ha ultimat ytelse.

Nye ProStream 1800 med høyere hastighet på 133 meter i minuttet (66 % raskere enn ProStream 1000) produserer ProStream 1800 opptil 107 500 A4-bilder eller 11 300 B2-ark 4/4 i timen i førsteklasses utskriftskvalitet. ProStream 1800 oppnår høy utskriftskvalitet på et stort utvalg utskriftsmedier, blant annet standard bestrøket og ubestrøket offset-papir og papir spesialtilpasset blekkutskrift i tykkelser fra 40 til 300 g/m2.

Du kan produsere kalendere, plakater og POS-materiell i bredder opptil 556 mm og lengder opptil 1524 mm. Du trenger ikke stanse produksjonen for å bytte mellom ulike formatlengder, men får sømløs overgang som gir ekstra fleksibilitet og brukervennlig betjening.

Skriverens luftbaserte tørkesystem sørger for at alle jobber tørkes jevnt, slik at du kan skrive ut på et stort spekter av papir og opprettholde høy produksjonsstandard. Utskriften tørkes ved at papiret flyter i luftstrømmen uten å være i kontakt med noe. Det beskytter papiroverflaten, bevarer glansen og sikrer optimalt resultat. En sensor knyttet til kunstig intelligens foretar kontinuerlige justeringer i tørkesystemet under produksjonen for å sikre best mulig kvalitet. Om du produserer en lookbook eller en trykksak, kan du være trygg på at resultatet vil imponere. I tillegg får du en ekstra bonus ved at sensoren også sørger for optimal papirbanetemperatur, noe som reduserer strømforbruket.

ProStream 1800 bruker 1200 dpi piezoelektrisk skrivehode med dråper etter behov og egenutviklet pigmentbasert polymerblekk med Canon ColorGrip som sikrer fargesamsvar. Canons integrerte kvalitetskontroll, som er et avansert kamerasystem, sørger for automatisk kvalitetssikring slik at operatørene bruker mindre tid på kvalitetskontroll.

Populære ProStream 1000 vil fremdeles være tilgjengelig og eksisterende kunder kan enkelt oppgradere til ProStream 1800 om de har behov for større produksjonsvolum. Det betyr at de enkelt kan tilpasse seg endringer i markedsdynamikken og samtidig opprettholde høy kvalitet, hastighet og støtte for et stort utvalg medier.

Kundene kan oppleve nye ProStream 1800 på besøkssenteret i Poing i Tyskland, eller de kan be om en virtuell demonstrasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om ProStream 1800 og be om en virtuell demonstrasjon, gå inn på: https://canon.sm/prostream1800

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324