Nye Canon Prostream 1800

Med økt hastighet på opptil 133 meter i minuttet er den nye modellen en ideell løsning for kommersielle trykkerier som vil ha ultimat ytelse, hevder Canon.

Canon lanserte i midten av juli ProStream 1800, en ny modell i ProStream 1000-serien med blekkutskrift og kontinuerlig mating. Med økt hastighet på opptil 133 meter i minuttet kan den nye modellen skryte av høyeste oppløsning og utskriftskvalitet for digitale presser i sin hastighetsklasse. Det gjør den til en utmerket løsning for kommersielle trykkerier på jakt etter den beste ytelsen, heter det i en pressemelding fra Canon.

Peter Wolff, Vice President for Production Printing Products, EMEA Commercial Printing, Canon Europa, sier: –Canon deler kundenes lidenskap for utskrift og vet at når kundene må tilpasse virksomheten til endringer i markedet, må vi utvikle teknologiene våre i takt med dette. Med lanseringen av nye ProStream 1800 har vi et nytt tilbud til kunder som ønsker å øke produksjonsvolumene uten at det går på bekostning av kvalitet eller hastighet. Den nye printeren er en videreføring av den populære ProStream-teknologien som ble lansert i 2017. Vi bygger videre på basen med 30 ProStream-installasjoner og er stolte over å kunne tilby et nytt produkt til kunder som vil ha ultimat ytelse.

Nye ProStream 1800 med høyere hastighet på 133 meter i minuttet (66 % raskere enn ProStream 1000) produserer ProStream 1800 opptil 107 500 A4-bilder eller 11 300 B2-ark 4/4 i timen i førsteklasses utskriftskvalitet. ProStream 1800 oppnår høy utskriftskvalitet på et stort utvalg utskriftsmedier, blant annet standard bestrøket og ubestrøket offset-papir og papir spesialtilpasset blekkutskrift i tykkelser fra 40 til 300 g/m2.

Du kan produsere kalendere, plakater og POS-materiell i bredder opptil 556 mm og lengder opptil 1524 mm. Du trenger ikke stanse produksjonen for å bytte mellom ulike formatlengder, men får sømløs overgang som gir ekstra fleksibilitet og brukervennlig betjening.

Skriverens luftbaserte tørkesystem sørger for at alle jobber tørkes jevnt, slik at du kan skrive ut på et stort spekter av papir og opprettholde høy produksjonsstandard. Utskriften tørkes ved at papiret flyter i luftstrømmen uten å være i kontakt med noe. Det beskytter papiroverflaten, bevarer glansen og sikrer optimalt resultat. En sensor knyttet til kunstig intelligens foretar kontinuerlige justeringer i tørkesystemet under produksjonen for å sikre best mulig kvalitet. Om du produserer en lookbook eller en trykksak, kan du være trygg på at resultatet vil imponere. I tillegg får du en ekstra bonus ved at sensoren også sørger for optimal papirbanetemperatur, noe som reduserer strømforbruket.

ProStream 1800 bruker 1200 dpi piezoelektrisk skrivehode med dråper etter behov og egenutviklet pigmentbasert polymerblekk med Canon ColorGrip som sikrer fargesamsvar. Canons integrerte kvalitetskontroll, som er et avansert kamerasystem, sørger for automatisk kvalitetssikring slik at operatørene bruker mindre tid på kvalitetskontroll.

Populære ProStream 1000 vil fremdeles være tilgjengelig og eksisterende kunder kan enkelt oppgradere til ProStream 1800 om de har behov for større produksjonsvolum. Det betyr at de enkelt kan tilpasse seg endringer i markedsdynamikken og samtidig opprettholde høy kvalitet, hastighet og støtte for et stort utvalg medier.

Kundene kan oppleve nye ProStream 1800 på besøkssenteret i Poing i Tyskland, eller de kan be om en virtuell demonstrasjon.

Hvis du vil ha mer informasjon om ProStream 1800 og be om en virtuell demonstrasjon, gå inn på: https://canon.sm/prostream1800

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: 

Ny arkmatet IMAGEpress fra Canon

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Canon mener de har hevet produktivitetsstandaren opp et nivå med lanseringen av imagePRESS C10010VP-serien. De mener at dette er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst utloves.

Publisert av: