Müller Martini selger trykkdivisjon

Müller Martini skal fortsatt være tilgjengelige med reservedeler til allerede installerte trykkpresser.

Seks år etter at produksjonen av rullbaserte trykkpresser stanset så selges Müller Martini MM Druckmaschinen til Goebel Capital i Sveits. Müller Martinis eksisterende kunder skal garanteres langsiktig støtte, og også kunne dra nytte av den seneste utviklingen fra Goebel.

I 2014 avbrøt produsenten av etterbehandlingssystemer Müller Martini, produksjonen av rullbaserte trykkpresser. Siden da har de fra Maulburg i tyske Baden-Württemberg fokusert på å gi service til de mer enn 1 000 trykkmaskinene som er installert verden over.
– Med Goebel har vi funnet en partner som passer strategisk inn i dette området og som tilbyr både service og nye maskiner, sier Bruno Müller, administrerende direktør for Müller Martini.

Lagerføre reservedeler på sikt
Med sitt moderne produktsortiment var Goebel-gruppen Müller Martinis kandidat. Selskapet kommer nå til å hete Goebel MMD. Ifølge Felix Berg, operativ sjef hos Goebel Group er det gjensidige interesser i denne forretningen.
– Avtalen med Müller Martini tillater oss å ha tjenester og reservedeler til eksisterende trykkpressekunder på lang sikt, samtidig som vi også gir kundene muligheten til å investere i den nyeste Goebel-teknologien.

Gir støtte til kundene
Kundene kommer til å fortsette å få lokal support fra Müller Martinis salg- og serviceorganisasjoner. Når det gjelder salg av nye maskiner, ettermontering, tillegg, service og reservedeler støttes disse av organisasjonen i Maulburg, som kommer til å fortsette som en del av Goebel MMD.

Rull- og sikkerhetstrykk
Ifølge avtalen kommer Müller Martini i fremtiden til å ha enerett på salget av Goebel-trykkpresser innen rulletrykk og sikkerhetstrykk, samtidig som de tilbyr service og fortsetter å levere reservedeler i de kommende årene.

– Dette gjør at vi kan fortsette å tilby våre trykkpressekunder den beste supporten, sier Bruno Müller

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: