Müller Martini selger trykkdivisjon

Müller Martini skal fortsatt være tilgjengelige med reservedeler til allerede installerte trykkpresser.

Seks år etter at produksjonen av rullbaserte trykkpresser stanset så selges Müller Martini MM Druckmaschinen til Goebel Capital i Sveits. Müller Martinis eksisterende kunder skal garanteres langsiktig støtte, og også kunne dra nytte av den seneste utviklingen fra Goebel.

I 2014 avbrøt produsenten av etterbehandlingssystemer Müller Martini, produksjonen av rullbaserte trykkpresser. Siden da har de fra Maulburg i tyske Baden-Württemberg fokusert på å gi service til de mer enn 1 000 trykkmaskinene som er installert verden over.
– Med Goebel har vi funnet en partner som passer strategisk inn i dette området og som tilbyr både service og nye maskiner, sier Bruno Müller, administrerende direktør for Müller Martini.

Lagerføre reservedeler på sikt
Med sitt moderne produktsortiment var Goebel-gruppen Müller Martinis kandidat. Selskapet kommer nå til å hete Goebel MMD. Ifølge Felix Berg, operativ sjef hos Goebel Group er det gjensidige interesser i denne forretningen.
– Avtalen med Müller Martini tillater oss å ha tjenester og reservedeler til eksisterende trykkpressekunder på lang sikt, samtidig som vi også gir kundene muligheten til å investere i den nyeste Goebel-teknologien.

Gir støtte til kundene
Kundene kommer til å fortsette å få lokal support fra Müller Martinis salg- og serviceorganisasjoner. Når det gjelder salg av nye maskiner, ettermontering, tillegg, service og reservedeler støttes disse av organisasjonen i Maulburg, som kommer til å fortsette som en del av Goebel MMD.

Rull- og sikkerhetstrykk
Ifølge avtalen kommer Müller Martini i fremtiden til å ha enerett på salget av Goebel-trykkpresser innen rulletrykk og sikkerhetstrykk, samtidig som de tilbyr service og fortsetter å levere reservedeler i de kommende årene.

– Dette gjør at vi kan fortsette å tilby våre trykkpressekunder den beste supporten, sier Bruno Müller

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: 

Ny arkmatet IMAGEpress fra Canon

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Canon mener de har hevet produktivitetsstandaren opp et nivå med lanseringen av imagePRESS C10010VP-serien. De mener at dette er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst utloves.

Publisert av: