Konica Minolta utnevnt til leder innen transformasjon

Konica Minolta er utnevnt til markedsleder av IDC MarketScape for transformasjon innen print, og mottar anerkjennelse og ros for å støtte sine kunder i å øke deres digitale modenhet.

Konica Minolta ble av IDC MarketScape nylig anerkjent for sin tilnærming for å utvide produktporteføljen og sine evner innen IT-tjenester betydelig. IDC MarketScape uttaler at “Konica Minolta har fullført denne planen i målrettede områder som administrerte IT-tjenester, sikkerhet, Voice over IP (VoIP), outsourcing av forretningsprosesser og vertikale spesifikke ERP- og CRM-løsninger”. Rapporten bemerker at “kunder som ønsker mer enn bare en oppdatering av deres multifunksjonelle printer-portefølje, og mer en visjon om arbeidsplassens utvikling i fremtiden, vil kanskje vurdere Konica Minolta.”

I en kommentar til utnevnelsen henviser Olaf Lorenz, Senior General Manager, Digital Transformation Division i Konica Minolta Business Solutions Europe, til Covid-19 og økningen av digitalt arbeid og hjemmekontor: – Som et resultat av pandemien har vi alle vært en del av verdens største hjemmekontor-prosjekt. Over natten trengte selskaper over hele verden behov for å sikre at arbeidet ble gjort og at virksomheten overlever. Han fortsetter: – Den‘ nye normalen for hybridkontorer vil akselerere behovet for en mer tilkoblet og intelligent digital arbeidsplass – en som muliggjør ekstern tilgang til forretningskritiske arbeidsflyter og data til enhver tid. Vårt oppdrag er å hjelpe kundene våre til å nå neste nivå i den digitale utviklingen i deres virksomhet. Vi hjelper dem med å effektivt drive og kontrollere denne transformasjonsprosessen ved å forenkle og utnytte IT på deres vilkår, basert på deres spesifikke behov. Vi gir verktøyene og kunnskapen for å oppnå enklere IT.

IDC MarketScape vurderte at” Konica Minolta mener at teknologien må være menneskesentrert, så det er viktig å forstå motivasjonen, ønsket og behovene til arbeidstakeren. Selskapet vil fokusere på “hvorfor” når vi implementerer ny teknologi og ikke bare “hvordan”. ”


En hovedårsak til utnevnelsen er at Konica Minolta er en partner innen både komplette print- og IT-løsninger for bedrifter.

Om IDC MarketScape
IDC MarketScape-vurderingsmodellen for leverandører er designet for å gi en oversikt over konkurransedyktigheten til IKT-leverandører (informasjons- og kommunikasjonsteknologi) i et gitt marked. Forskningsmetodikken benytter en streng målemetode basert på både kvalitative og kvantitative kriterier som resulterer i en enkelt grafisk illustrasjon av hver leverandørs posisjon i et gitt marked. IDC MarketScape gir et klart rammeverk der produkt- og tjenestetilbud, evner og strategier, og nåværende og fremtidige markedssuksessfaktorer for IT- og telekommunikasjonsleverandører kan sammenlignes meningsfullt. Rammeverket gir også teknologikjøpere en 360-graders vurdering av styrker og svakheter hos nåværende og potensielle leverandører.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: 

Ny arkmatet IMAGEpress fra Canon

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Canon mener de har hevet produktivitetsstandaren opp et nivå med lanseringen av imagePRESS C10010VP-serien. De mener at dette er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst utloves.

Publisert av: