Ny, åpen og uavhengig plattform

Zaikio er en ny åpen og uavhengig plattform for trykkerinæringen.

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Omlag ett år etter at Heidelberg overtok det skybaserte programvareselskapet Crispy Mountain, lanserer selskapet Zaikio – en ny åpen og uavhengig skybasert samarbeidsplattform for trykkerinæringen.

– Med den åpne industrielle plattformen Zaikio møter Heidelberg aktivt utfordringene som trykkeribransjen står overfor i den digitale tidsalderen. Dette markerer neste milepæl i bransjens digitalisering, sier Heidelbergs administrerende direktør Rainer Hundsdörfer i pressemeldingen.

Den nye plattformen forbinder de ulike aktørene i bransjen
Zaikio forener alle involverte i en utskriftsjobb på en enkelt plattform ved hjelp av tre nøkkelelementer. Den gratis Zaikio-kontoen lar hver bruker logge på alle tilkoblede programvaresystemer med en enkelt pålogging. Zaikio Hub brukes til å administrere personlige og organisasjonsbaserte konti som kopler sammen tjenester og programvare fra de forskjellige leverandørene – fra eksisterende programvare til apper utviklet spesielt for Zaikio. Sist, men ikke minst, heter det i pressemeldingen at Mission Control er trykkeriets digitale kontrollsenter. Alle data mottas her i standardisert form og kan leses, redigeres og gjenopprettes av andre apper. Resultatet er enkel, standardisert datautveksling mellom programvare, maskinvare og involverte partnere, og skaper grunnlaget for automatiserte prosesskjeder.

Et stort antall av bransjens kjente programvareleverandører er involvert fra starten av, og det arbeides for å få ytterligere samarbeidsavtaler. Dette vil bety at Zaikio kontinuerlig vil kunne tilby nye funksjoner, og siden Zaiko er skybasert, vil utvidelsene være tilgjengelige umiddelbart for alle.

Les mer på Zaikio.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Ny, åpen og uavhengig plattform

Tekst: Lis Lykke | Foto: skjermbilde

Trykkerienes utfordringer i dag inkluderer å drive en kostnadseffektiv produksjon, der opplagene blir mindre og mer varierte. Samtidig må også samarbeidet med kunden styres så effektivt som mulig. Løsningen er å etablere helautomatiske, integrerte prosesser på tvers av selskapets grenser som gjør arbeidsflyt og transaksjoner mellom printere, programvareleverandører, utstyrsprodusenter og leverandører mye, mye enklere, skriver Heidelberg i en pressemelding.

Publisert av: 

Canon lanserer i dag et oppdatert utvalg ColorWave- og PlotWave-modeller

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Lanseringshøsten fortsetter for Canon, som i dag lanserte oppdaterte storformatskrivere i ColorWave- og PlotWave-seriene. Lanseringen består av tre ColorWave-modeller (3600, 3800 og 9000) og fem sort-hvitt PlotWave-modeller (3000, 3500, 5000, 5500 og 7500).

Publisert av: 

Horizon: Virtuell lansering

Tekst: Søren Winsløw |

Horizon inviterer til deres første virtuelle produktlansering. Den 29. og 30. september vil du på Finishing First oppleve lanseringen av ikke mindre enn tre nye etterbehandlingssystemer fra Horizon. Det dreier seg om de to limbinderne BQ-270V og BQ-500 samt trekantstrimmeren HT-300. Dette er de første maskinene i den nye iCE-serien som presenteres sammen med den sky-baserte arbeidsflyt-programvaren iCE-LiNK.

Publisert av: 

Ny arkmatet IMAGEpress fra Canon

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Canon mener de har hevet produktivitetsstandaren opp et nivå med lanseringen av imagePRESS C10010VP-serien. De mener at dette er den ultimate løsningen for høyvolummiljøer som alltid anstrenger seg for å oppnå mer. Større volumer, flere bruksområder, høyere kvalitet og større gevinst utloves.

Publisert av: