Agfa lanserer inngangsmodell

Alle medietyper og mediestørrelser kan skrives ut i den nye hybridmaskinen. Her er eksempler på platemateriale som er trykt, men det kan også skrive ut rullemateriale. Foto: Agfa

En inngangsmodell tar plass i Agfas storformatfamilie med arbeidshesten Jeti Tauro H3300 i spissen. Den nye modellen er en hybridmaskin med seks fargekanaler som standard. For de som ønsker å nå toppmodellens hastigheter, er det også muligheten til å oppgradere.

Jeti Tauro H3300 LED S er den siste maskinutgivelsen fra Agfa. Bokstaven S i navnet står for standard, og det er en rimelig inngangsmodell, ifølge produsenten. Toppfarten er 302 kvadratmeter i timen, men den kan oppgraderes for å nå samme hastigheter som flaggskipmodellens 453 kvadratmeter i timen.

Seks konfigurasjoner
Agfa skriver at maskinen, akkurat som forgjengeren, er preget av korte oppstartstider, raskt og enkelt vedlikehold, og også har de samme automatiseringsalternativene. Det er seks mulige konfigurasjoner. Fire av disse, fra manuelle til automatiske innstillinger, er beregnet på utskrift av plater. Tre-kvart-modus bruker en automatisk mater som forenkler driften av korte serier og rask overgang mellom forskjellige medier og mediestørrelser. De to gjenværende konfigurasjonene er tilpasset rullemateriale.

– Den dekker et bredt spekter av medietyper og mediestørrelser – for plater, ark og ruller – og støtter alle utskriftsjobber med tilpassede automatiseringsalternativer som til slutt gjør det mulig for operatører å jobbe med flere jobber og utskriftsmotorer samtidig, sier Reinhilde Alaert, Agfas produktsjef for forretningsområdet Sign & Display.

Automatiserer utskriftsprosessen
Som i tilfelle alle andre Jeti Tauro-modeller, drives Jeti Tauro H3300 S LED av Agfas Asanti-arbeidsflyt. Programvaren styrer og automatiserer hele utskriftsprosessen fra fortrykk til etterbehandling, noe som sikrer fargekontinuitet og optimaliserer blekkforbruk.

Den nye inngangsmodellen drives med Agfas Asanti-arbeidsflyt. Foto: Agfa

Asanti Production Dashboard viser blekk- og medieforbruk og utskriftstid for hver jobb og printer i produksjonen.

Hvit og primer
Den første blekkskriveren, H3300, ble lansert våren 2018 og har muligheten til å skrive ut med fire eller seks farger. Den nye S-modellen er bygget på samme plattform som sin større bror, men har seks blekkanaler som standard. I tillegg til CMYK er hvit og primer tilgjengelig som tilleggsutstyr.

– Printerens evne til å oppgradere til hastigheten til den eksisterende Jeti Tauro H3300-modellen gjør det til et ideelt utgangspunkt for leverandører av utskriftstjenester for å oppnå ytterligere vekst i skilt- og displayprodukter.

Agfa kunngjør at Jeti Tauro H3300 LED S er klar til å installeres hos kundene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.