Kartverket har signert 3 års tjenesteavtale med Canon

PUBLISERT: 22 oktober 2020
OPPDATERT: 21 mars
På bildet: Finn-Martin Paulsen fra Canon Business Center Buskerud og Geir-Helge Treangen fra Kartverket.

Kartverket har i høst inngått avtale med Canon Business Center Buskerud om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 46 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til implementering av løsningen og prosesstyring. Avtaleperioden er på 3 år med opsjon på forlengelse inntil 8 år, og har en verdi på 1,2 millioner kroner pr år.

Print as a Service er en leveranse av maskinvare, programvare og oppfølgning av print, kopi og skanning hos kundene. Canon som leverandør tar et større teknisk og finansielt ansvar for at tjenesten fungerer og utvikles over tid. Kundene frigjør både kapital og interne ressurser, og brukerne opplever en enklere hverdag. Tjenestene er fleksible for kundene, slik at de kan endres over tid tilpasset det behovet kunden har. Canon har et bredt spekter av tjenester som tilpasses hver enkelt kundes krav.

Geir-Helge Treangen, seksjonsleder i Kartverket, sier at «Print as a Service» er en avtaleform som gir Kartverket fleksibilitet med hensyn til endrede behov i femtiden. –Canon leverer multifunksjonsprintere som fremstår som svært produktive, brukervennlige og driftssikre, sier Treangen. –Våre krav til sikkerhet og funksjonalitet blir godt ivaretatt med denne avtalen som også inkluderer sikker-print-løsning. Sertifiserte Canon-partnere er lokalisert tett på alle Kartverkets lokasjoner, noe som gjør oss trygge på at serviceoppdrag vil bli raskt og effektiv løst. Canon sin erfaring med tilsvarende prosjektleveranser ble avgjørende ved valg av leverandør for oss i Kartverket, avslutter han.

Finn-Martin Paulsen, daglig leder hos Canon Business Center Buskerud, er svært glad for at de ble valgt som leverandør til Kartverket. –Denne avtalen er viktig for oss, og vil styrke vår posisjon som markedsleder i Buskerud, mener Paulsen. –I samarbeid med Canon, og Canon sitt sterke partnernettverk rundt om i landet, ser vi frem til å levere en «Print as a Service» -tjeneste til Kartverket som gjør at de kan ha fokus på sin kjernevirksomhet. Vi har tro på at vi kan hjelpe Kartverket med å nå de mål som de har satt seg innen digitalisering og optimalisering av print- og skanneprosesser, avslutter Paulsen.

Om Kartverket

Kartverket er en etat under Kommunal- og moderniseringsdepartementet, og Kartverket er en av de eldste tekniske etatene i Norge. Under ulike navn har virksomheten pågått uten avbrudd siden 1773. Hvert år blir ca 1,5 millioner eiendommer og rettsstiftinger tinglyst gjennom Kartverket. Hver dag blir det gjort 1 million oppslag i matrikkelen, det nasjonale eiendomsregisteret.

Hovedkontoret ligger på Hønefoss og det er i tillegg tolv fylkeskartkontorer fra Kristiansand i sør til Vadsø i nord. Den nordligste lokasjonen er i Ny-Ålesund, hvor det er et jordobservatorium. Kartverket drifter i dag ca 50 multifunksjonsskrivere fordelt på 14 lokasjoner i Norge.

Les videre

Webinarserie om bærekraft i praksis

Bærekraft, hva betyr det egentlig og hvordan kan jeg bidra? Det er utgangspunktet når Trykt i Norge inviterer til et bærekraftprogram for Grafisk bransjeforening sammen med Maria Peltokangas i Corporate Good.
Maria

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag