Høstens Sign og Print

PUBLISERT: 29 oktober 2020
OPPDATERT: 29 oktober
Sign & Print 229 er i trykken

Da er høstnummeret av Sign & Print sendt trykkeriet og vil bli distribuert til landets trykkerier, reklamebyråer, skiltmakere, promotion-leverandører og andre som livnærer seg av det trykte ord. Er du ikke abonnent ennå?  Meld deg inn her signogprint.no/abonnement/ og vi sender deg bladet i posten. Viktig: Husk å melde adresseendring til oss, posten omadresserer kun i kort tid. Gi oss også beskjed dersom du ikke lenger ønsker å motta bladet, så sparer vi trykkeriutgifter, porto og retur. Henvendelser angående abonnementet sender du på e-post rett til jessika.olofsson@agi.se

Dette er nummer 229 i rekken av blader og årets tredje. Her finner du nyheter, rapporter fra evenementer og bedriftsbesøk hos aktører i bransjen.

Les videre

Sign&Print Scandinavia 2025 bytter uke

Sign&Print Scandinavia arrangeres i Stockholm 7.–9. oktober 2025. Grunnen til at messen utsettes noe er for å gi utstillerne mer tid til å forberede seg etter sommerferien.
Masscollage

Lederskifte i Profil Grafisk

Ole Kristian Nyhus blir ny daglig leder i Profil Grafisk på Reinsvoll. Tidligere daglig leder Kristian Hamar går over i en ny stilling som forretningsutvikler. Dette skal ytterligere styrke selskapets posisjon som en betydelig aktør i markedet.
Profil Grafisk bild

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi

Kunstig intelligens vil være avgjørende for bedriftenes overlevelse

I den kommende tiden skal vi se nærmere på hvordan kunstig intelligens (AI) implementeres i allerede eksisterende grafiske løsninger. Hva den kan, hvilke behov den fyller og hvilke muligheter og utfordringer dette åpner for på sikt.
Heidelberg-AI

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1