Høstens Sign og Print

Sign & Print 229 er i trykken

Da er høstnummeret av Sign & Print sendt trykkeriet og vil bli distribuert til landets trykkerier, reklamebyråer, skiltmakere, promotion-leverandører og andre som livnærer seg av det trykte ord. Er du ikke abonnent ennå?  Meld deg inn her signogprint.no/abonnement/ og vi sender deg bladet i posten. Viktig: Husk å melde adresseendring til oss, posten omadresserer kun i kort tid. Gi oss også beskjed dersom du ikke lenger ønsker å motta bladet, så sparer vi trykkeriutgifter, porto og retur. Henvendelser angående abonnementet sender du på e-post rett til jessika.olofsson@agi.se

Dette er nummer 229 i rekken av blader og årets tredje. Her finner du nyheter, rapporter fra evenementer og bedriftsbesøk hos aktører i bransjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.