Filmer som beskytter lakken

PUBLISERT: 10 november 2020
OPPDATERT: 10 november
Scandraft begynner å tilby GSWF-folier til det nordiske markedet.

Scandraft kan introdusere en ny produktserie:  lakkbeskyttelsesfolier i mange farger fra produsenten GSWF.

Leverandøren Scandraft, som tilbyr materialer og forbruksvarer til bilde, dekor og reklame, utvider sortimentet. Selskapet representerer nå GSWFs Premium Paint Protection film (PPF) i Norden. Lakkbeskyttelsesfoliene og produktet er utviklet i laboratorier i Zhejiang, Shanghai, Tyskland og Singapore.

Dette er høyglansfilmer i flere varianter som beskytter billakk mot steinsprut. Ifølge Scandraft er foliene feilfrie og av eksepsjonell høy kvalitet. Anlegget der lakkbeskyttelsesfoliene produseres, har det siste innen PPF-produksjonsteknologi og en produksjonskapasitet på 700 000 meter per måned. Teknikkene GSWF bruker som materialdispersjon, PPF-belegg og UV-herding er patentert.

Produktserien inkluderer Satin og Matt PPF, samt 20 farger å velge mellom. Ytterligere ti fargevalg er i gang. Det er også PPF-alternativer for frontlykt og baklykt.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324