Filmer som beskytter lakken

Scandraft begynner å tilby GSWF-folier til det nordiske markedet.

Scandraft kan introdusere en ny produktserie:  lakkbeskyttelsesfolier i mange farger fra produsenten GSWF.

Leverandøren Scandraft, som tilbyr materialer og forbruksvarer til bilde, dekor og reklame, utvider sortimentet. Selskapet representerer nå GSWFs Premium Paint Protection film (PPF) i Norden. Lakkbeskyttelsesfoliene og produktet er utviklet i laboratorier i Zhejiang, Shanghai, Tyskland og Singapore.

Dette er høyglansfilmer i flere varianter som beskytter billakk mot steinsprut. Ifølge Scandraft er foliene feilfrie og av eksepsjonell høy kvalitet. Anlegget der lakkbeskyttelsesfoliene produseres, har det siste innen PPF-produksjonsteknologi og en produksjonskapasitet på 700 000 meter per måned. Teknikkene GSWF bruker som materialdispersjon, PPF-belegg og UV-herding er patentert.

Produktserien inkluderer Satin og Matt PPF, samt 20 farger å velge mellom. Ytterligere ti fargevalg er i gang. Det er også PPF-alternativer for frontlykt og baklykt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: