Konsis fortsetter å investere i digitalt offsettrykk

Kommunikasjonshuset Konsis i Oslo sentrum erstatter sin gamle HP Indigo med en fullt utstyrt HP Indigo 7900

Konsis er et komplett kommunikasjonshus i Oslo sentrum som med sin ledende kompetanse innen trykk, storformat, design og kommunikasjon løser både små og store oppdrag. Konsis har en maskinpark deretter og har vært i stand til å tilby digital offsettrykk med HP Indigo i over 15 år.

Nå erstatter Konsis den eldre av sine to HP Indigo med en fullt utstyrt HP Indigo 7900, som åpner for mange nye kreative applikasjonsmuligheter. Visutech leverer og installerer den nye trykkpressen på Konsis akkurat i tide til jul.

HP Indigo 7900

Digital utskrift med høy offsetkvalitet og spennende muligheter med spesielle farger
HP Indigos digitale utskriftsteknologi med flytende offsetfarge har offsettrykkets høye produktivitet og kvalitet, men har også alle fordelene med digitalprinting, som lave oppstartkostnader, høy fleksibilitet og alle muligheter med variable data. HP Indigo leder utviklingen innen digitale trykkfarger og tilbyr den største variasjonen i utvalget av spesialblekk.

Digitaltrykt metallblekk – unikt for HP Indigo
Med HP Indigo ElectroInk Silver kan Konsis produsere høykvalitetsutskrifter med metallfarger. Evnen til å skrive ut metallisk blekk er en unik HP Indigo-funksjon i den digitale trykkverdenen. HP Indigo Silver muliggjør ikke bare sølv, men et bredt spekter av metallfarger ved å trykke CMYK på toppen av sølvlaget lett og i en enkelt prosess. Dette betyr at Konsis kan tilby eksklusiv design av høy verdi, samtidig som de sparer på dyrt metallmateriale.

Hvit farge og trykk på papp
Med HP Indigo ElectroInk Premium White i trykkpressen, kan Konsis tilby et større, mer allsidig og variert utvalg av trykkmaterialer, med farget papir, plast og gjennomsiktige materialer. Den nye trykkpressen kan også trykke på tykt materiale, opptil 450 g / m2, noe som gir Konsis muligheten til å tilby sine kunder digitaltrykt emballasje.

Et fargerom utover det vanlige
Med syv blekk i trykkpressen, er det også tilgang til et fargerom utover det vanlige gjennom utskrift med CMYK pluss Oransje, Fiolett og Grønt (HP IndiChrome Plus) samt simuleringer av PANTONE® fargeskalaen som kan gjøres med høy presisjon direkte i trykkpressen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: