De store tyske messene innstilles

Drupa-messen innstilles og blir erstattet av en mindre, virtuell messe. Man tar nå sikte på at det blir fysisk messe igjen i 2024.

Nå er det besluttet at både grafiske bransjes Drupa og emballasjebransjens Interpack blir avlyst neste år, kunngjør Messe Düsseldorf i en pressemelding. En mindre virtuell Drupa-messe erstatter den fysiske, og nye datoer har allerede blitt spikret i 2024.

Messe Düsseldorf kunngjør at beslutningen er tatt i nær samråd med utstillere, partnere og foreninger. Dette betyr at messearrangøren vil avlyse alle sine egne planlagte messer i Düsseldorf frem til april 2021. Men også grafisk industris messe, Drupa, som var planlagt mellom 20. og 28. april, blir kansellert. Det gis i stedet plass til båtutstillingen Boot Düsseldorf (17.-25. April).

Frem til dagens avgjørelse har målet alltid vært at messene skal holdes, men nå har Covid19-pandemien fått arrangøren til å revurdere situasjonen.

– De siste månedene har vi jobbet hardt for å organisere vellykkede messer for våre partnere og kunder der de kan møtes ansikt til ansikt. Men også for byen Düsseldorf og regionen, med størst mulig helsevern for alle involverte. På grunn av forbundsstatens beslutning 25. november 2020, som sier at messer fremdeles ikke kan finne sted, er utviklingen neppe forutsigbar, forklarer Wolfram N. Diener, styreleder i Messe Düsseldorf.

Neste Drupa-messe vil finne sted som planlagt fra 28. mai til 7. juni 2024. I mellomtiden arrangeres en fire-dagers digital begivenhet med tittelen «virtual.drupa», som vil finne sted fra 20. til 23. april 2021.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: