Starter forum for storformat

GraphiPLAZA er Canons nylanserte plattform for aktører innen storformatstrykk. Foto: Canon

Canon starter opp forumet graphiPLAZA, for eksperter på storformatstrykk. Her skal Canons kunder, partnere og ansatte få tilgang til ett globalt nettverk av ekspertise, hevder foretaket.

Canons nye digitale plattform graphiPLAZA er en produsentavhengig mediaprofildatabase som er kompatibel med Canons Colorado rull-til-rull-printere og flatbedprinteren Arizona.

Forum for diskusjon
På plattformen kan man blant annet finne og legge inn bruker- og teknisk dokumentasjon samt laste ned de siste firmware og programvareoppdateringene. I et forum kan brukere også diskutere bransjen, som kategoriseres inn i ulike temaer.

GDPR-sikker
Canon skriver i en pressemelding at plattformen er GDPR-kompatibel og oppfyller Canons sikkerhetsforanstaltninger.

Tags: , ,
Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: