Starter forum for storformat

PUBLISERT: 17 desember 2020
OPPDATERT: 17 desember
GraphiPLAZA er Canons nylanserte plattform for aktører innen storformatstrykk. Foto: Canon

Canon starter opp forumet graphiPLAZA, for eksperter på storformatstrykk. Her skal Canons kunder, partnere og ansatte få tilgang til ett globalt nettverk av ekspertise, hevder foretaket.

Canons nye digitale plattform graphiPLAZA er en produsentavhengig mediaprofildatabase som er kompatibel med Canons Colorado rull-til-rull-printere og flatbedprinteren Arizona.

Forum for diskusjon
På plattformen kan man blant annet finne og legge inn bruker- og teknisk dokumentasjon samt laste ned de siste firmware og programvareoppdateringene. I et forum kan brukere også diskutere bransjen, som kategoriseres inn i ulike temaer.

GDPR-sikker
Canon skriver i en pressemelding at plattformen er GDPR-kompatibel og oppfyller Canons sikkerhetsforanstaltninger.

Les videre

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

EFI tenker utenfor boksen – lanserer unikt system for esketrykk

På Drupa presenterte EFI en løsning sammen med Packsize for personalisert fullfargetrykk på bølgepappemballasje - men også andre inkjetnyheter.
EFI-3-1024x683

Epson trykker på etikett og mikroproduksjon

Epson viser flere store innovasjoner innen etikettprinting under Drupa, men også løsninger for tekstiler samt mikroproduksjon og personalisering.
Epson-7-1024x683

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1