Show med lateksprinter og materialer

Ekstra fokus for Spandex Schneidler vil være å vise HP Latex-maskiner og passende materialer til disse, sier markedssjef Benjamin Koskinen. Foto: Privatbilde

Benjamin Koskinen hos forhandleren og skiltleverandøren Spandex Schneidler, oppsummerer selskapets tilbud på Sign & Print Connect.

– Vi vil vise et utvalg av produkter og nyheter fra vårt brede utvalg av ledende merkevarer. Dette er produkter for digitalprintere, skiltmakere, bilfolierere og selskaper som jobber med utskrivbare og selvklebende møbler og koronasikringer, sier markedssjef Benjamin Koskinen.

Hvilke produkter vil du investere i å markere ekstra mye?

– Vi vil fokusere på HP Latex og materialer som passer til disse maskinene. Vi har lenge hatt lateksteknologien i vårt sortiment, og de fleste av våre utskrivbare materialer er tilpasset til å fungere i disse maskinene. Selvfølgelig har vi også maskiner fra andre produsenter som bruker en annen teknologi.

Hva er forventningene dine til Connect?

– Vi er nysgjerrige på å se hvordan en digital messe kan fungere og håper å møte og inspirere nye og eksisterende kunder.

Sign&Print Connect arrangeres 9.-11. februar og er en virtuell, digital messe for den grafiske bransjen i Norden. Nettstedet signprintconnect.se åpner offisielt i morgen, 15. januar men du kan allerede nå gå inn der og registrere seg gratis. Noen selskaper har allerede åpnet sin messestand, slik at kunder kan begynne å bestille demotid og lese om nyhetene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.