Luth Gruppen viser nye Epson SC-R5000 på demorommet

Luth Gruppen AS har akkurat installert Norges første Epson SureColor SC-R5000 og produktansvarlig og medeier i Luth Gruppen Jeppe Nielsen gleder seg stort til å kunne vise denne maskinen frem til både nye og gamle kunder på deres demorom på Furuset.

Epson SureColor SC-R5000 Epsons første storformatskriver med resinblekk. Den kan skrive ut på et bredt spekter av stoff, vinyl, banner, tekstil, lerret, tapet, PP, og PET etc. Det luktfrie vannbaserte blekket betyr at utskrifter kan brukes i sensitive miljøer som skoler, sykehus og hoteller, samt til utendørs bruk, som krever ekstrem holdbarhet.

Skriveren er satt opp med 6 fargekanaler: CMYK-LC-LM. Med utskiftbart skrivehode får kundene mest mulig ut av produksjonstiden, siden det enkelt kan skiftes uten spesialverktøy av brukeren selv, sier Gunnar Müller, Salgssjef Skilt & Dekor hos Luth Gruppen.

SC-R5000 bruker tre Epson-utskriftsteknologier som alle bidrar til å redusere kornete bilder og banding:

  • Half tone
  • Lookup Tables – LUT
  • Micro Weave

–Fullstendig kontrollert varme- og herdingsteknologi kombinert med PrecisionCore Micro TFP-skrivehoder gir pålitelig og jevn fargegjengivelse over tid, hevder Müller. Dette muliggjør laminering og levering samme dag, forsikrer han.

SC-R5000 ble tilgjengelig i desember 2020, og nå har Luth Gruppen installert Norges første i sitt demorom på Furuset

SC-R5000 inkluderer også en bulk blekkløsning (1,5-liters blekkposer) for redusert nedetid, bekvemmelighet og lavere blekkostnader. For å ytterligere støtte produktiviteten reduserer den innovative ultralyddetektoren risikoen for skrivehodefeil, mens dyseverifikasjonsteknologien (Nozzle Verification Technology – NVT) kompenserer automatisk hvis en dyse blir blokkert.

Det er enkelt å starte en utskriftsjobb og se fremgangen, takket være en brukervennlig 4,3″ LCD-berøringsskjerm. Skjermen gir intuitiv drift og printeren har i tillegg et «trafikkfyr» for enkle statuskontroller. Avansert automatisk spenningskontroll (Ad-ATC) gir svært nøyaktig dimensjonsstabilitet som kreves for nøyaktig tiling.

Maskinen leveres også i en L-versjon, som har dobbel blekk-kapasitet.

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.