Luth Gruppen viser nye Epson SC-R5000 på demorommet

PUBLISERT: 1 februar 2021
OPPDATERT: 1 februar
Luth Gruppen AS har akkurat installert Norges første Epson SureColor SC-R5000 og produktansvarlig og medeier i Luth Gruppen Jeppe Nielsen gleder seg stort til å kunne vise denne maskinen frem til både nye og gamle kunder på deres demorom på Furuset.

Epson SureColor SC-R5000 Epsons første storformatskriver med resinblekk. Den kan skrive ut på et bredt spekter av stoff, vinyl, banner, tekstil, lerret, tapet, PP, og PET etc. Det luktfrie vannbaserte blekket betyr at utskrifter kan brukes i sensitive miljøer som skoler, sykehus og hoteller, samt til utendørs bruk, som krever ekstrem holdbarhet.

Skriveren er satt opp med 6 fargekanaler: CMYK-LC-LM. Med utskiftbart skrivehode får kundene mest mulig ut av produksjonstiden, siden det enkelt kan skiftes uten spesialverktøy av brukeren selv, sier Gunnar Müller, Salgssjef Skilt & Dekor hos Luth Gruppen.

SC-R5000 bruker tre Epson-utskriftsteknologier som alle bidrar til å redusere kornete bilder og banding:

  • Half tone
  • Lookup Tables – LUT
  • Micro Weave

–Fullstendig kontrollert varme- og herdingsteknologi kombinert med PrecisionCore Micro TFP-skrivehoder gir pålitelig og jevn fargegjengivelse over tid, hevder Müller. Dette muliggjør laminering og levering samme dag, forsikrer han.

SC-R5000 ble tilgjengelig i desember 2020, og nå har Luth Gruppen installert Norges første i sitt demorom på Furuset

SC-R5000 inkluderer også en bulk blekkløsning (1,5-liters blekkposer) for redusert nedetid, bekvemmelighet og lavere blekkostnader. For å ytterligere støtte produktiviteten reduserer den innovative ultralyddetektoren risikoen for skrivehodefeil, mens dyseverifikasjonsteknologien (Nozzle Verification Technology – NVT) kompenserer automatisk hvis en dyse blir blokkert.

Det er enkelt å starte en utskriftsjobb og se fremgangen, takket være en brukervennlig 4,3″ LCD-berøringsskjerm. Skjermen gir intuitiv drift og printeren har i tillegg et «trafikkfyr» for enkle statuskontroller. Avansert automatisk spenningskontroll (Ad-ATC) gir svært nøyaktig dimensjonsstabilitet som kreves for nøyaktig tiling.

Maskinen leveres også i en L-versjon, som har dobbel blekk-kapasitet.

.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1