Lettere å bestille fra mobilen med ny nettbutikk

Et nytt design av nettbutikken vil gjøre det enklere å bestille fra Onlineprinters, fra alle typer enheter. Foto: Pressebilde

Tyske Onlineprinters har solgt trykksaker via internett siden 2004, og sortimentet har vokst jevnt siden den gang. Selskapet har nå redesignet utformingen av nettbutikken for å gjøre den tydeligere og mer lettnavigert.

Onlineprinters har i dag mer enn 5000 forskjellige trykksaker i sitt sortiment som kan bestilles av kunder fra hele Europa i millioner av forskjellige varianter. Etter hvert som sortimentet har vokst, har utseendet på nettbutikken også endret seg. For å gjøre det tydeligere for brukeren, har selskapet laget et nytt design med maler som har større hvite områder, skriver Onlineprinters i en pressemelding.

– Dermed har vi nå også skapt tekniske forutsetninger ved å gjøre det mulig for kundene å enkelt surfe på nettet via smarttelefoner og nettbrett helt til produktdetaljssidene og gjennom hele bestillingsprosessen, sier Christian Würst, Chief Commercial Officer (CCO) hos Onlineprinters.

Flere bruker mobiltelefonene sine
I følge Onlineprinters har det vært en tendens til at kunder ofte bruker en vanlig datamaskin til selve bestillingen, for eksempel for å laste opp trykkdata. Men før og etter selve bestillingen blir mobilenheter i økende grad brukt, for eksempel for å finne ut mer om trykktjenester og produkter eller for å spore bestillingen. Nå vil kundene altså kunne utføre hele bestillingsprosessen på mobiltelefonen eller nettbrettet.

Oppgraderingen av utseendet til nettbutikken er utført i samarbeid med Kernpunkt i Köln og inkluderer 22 lands nettbutikker som nå vil ha det nye ensartede designet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: