Ny inkjet printmotor med Xaars teknologier

Administrerende direktør John Mills i Xaar er glad for at bedriftens printhode-teknologier er inkorporert i den nye printmotoren til King Tau.

Innovasjon og samarbeid mellom King Tau og Xaar er drivkraften bak lanseringen av en ny inkjet printmotor.

Den kinesiske printerfabrikanten King Tau har lansert en ny industriell printmotor, som inkluderer Xaars avanserte printhode-teknologier.

«Magic Cube» bruker Xaars teknologier TF og High Laydown for å gi brukerne betydelige ytelsesforbedringer for industriell printing med inkjet.
Xaars TF Technology er at væsken strømmer rett forbi baksiden av printhodedysen i svært høy hastighet. Dette forhindrer at dysen tørker ut, øker åpningstiden og sørger for at printhodet kontinuerlig fylles på for problemfri oppstart, selv etter perioder uten bruk. High Laydown teknologien muliggjør utskrift av teksturerte effekter på flate overflater opp til 80um tykkelse ved hvert pass, noe som gir både pålitelighet og høyere produktivitet til «Magic Cube» -motoren.
Som en pioner innen keramisk og grafisk sektor er King Tau en ledende utstyrsprodusent med mer enn 20 års erfaring i utvikling av løsninger for mange forskjellige industrielle inkjet-applikasjoner. Partnerskapet med Xaar for lanseringen av «Magic Cube» printermotoren har ytterligere forbedret selskapets rykte for høy kvalitet og ytelse for produksjon av blekkskrivere.
–Vår tillit til den tekniske påliteligheten og holdbare ytelsen til Xaars skrivehode-teknologi var nøkkelen til å samarbeide, sa Tong, administrerende direktør i King Tau.
–I tillegg leverer Xaars unike spesialteknologier virkelig verdi for våre kunder og skiller merkevaren vår fra konkurransedyktige produkter, sa han.

–Vi er glade for å samarbeide med en bransjeleder som King Tau og ønsker muligheten til å tilby våre produkter og teknologier i Kina, sa administrerende direktør i Xaar, John Mills. –Gjennom vårt partnerskap ser vi stort potensial i å levere kvalitet, ytelse og pålitelighet som det kinesiske markedet krever.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: