Ny inkjet printmotor med Xaars teknologier

Administrerende direktør John Mills i Xaar er glad for at bedriftens printhode-teknologier er inkorporert i den nye printmotoren til King Tau.

Innovasjon og samarbeid mellom King Tau og Xaar er drivkraften bak lanseringen av en ny inkjet printmotor.

Den kinesiske printerfabrikanten King Tau har lansert en ny industriell printmotor, som inkluderer Xaars avanserte printhode-teknologier.

«Magic Cube» bruker Xaars teknologier TF og High Laydown for å gi brukerne betydelige ytelsesforbedringer for industriell printing med inkjet.
Xaars TF Technology er at væsken strømmer rett forbi baksiden av printhodedysen i svært høy hastighet. Dette forhindrer at dysen tørker ut, øker åpningstiden og sørger for at printhodet kontinuerlig fylles på for problemfri oppstart, selv etter perioder uten bruk. High Laydown teknologien muliggjør utskrift av teksturerte effekter på flate overflater opp til 80um tykkelse ved hvert pass, noe som gir både pålitelighet og høyere produktivitet til «Magic Cube» -motoren.
Som en pioner innen keramisk og grafisk sektor er King Tau en ledende utstyrsprodusent med mer enn 20 års erfaring i utvikling av løsninger for mange forskjellige industrielle inkjet-applikasjoner. Partnerskapet med Xaar for lanseringen av «Magic Cube» printermotoren har ytterligere forbedret selskapets rykte for høy kvalitet og ytelse for produksjon av blekkskrivere.
–Vår tillit til den tekniske påliteligheten og holdbare ytelsen til Xaars skrivehode-teknologi var nøkkelen til å samarbeide, sa Tong, administrerende direktør i King Tau.
–I tillegg leverer Xaars unike spesialteknologier virkelig verdi for våre kunder og skiller merkevaren vår fra konkurransedyktige produkter, sa han.

–Vi er glade for å samarbeide med en bransjeleder som King Tau og ønsker muligheten til å tilby våre produkter og teknologier i Kina, sa administrerende direktør i Xaar, John Mills. –Gjennom vårt partnerskap ser vi stort potensial i å levere kvalitet, ytelse og pålitelighet som det kinesiske markedet krever.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: