Ny inkjet printmotor med Xaars teknologier

PUBLISERT: 18 mars 2021
OPPDATERT: 21 mars
Administrerende direktør John Mills i Xaar er glad for at bedriftens printhode-teknologier er inkorporert i den nye printmotoren til King Tau.

Innovasjon og samarbeid mellom King Tau og Xaar er drivkraften bak lanseringen av en ny inkjet printmotor.

Den kinesiske printerfabrikanten King Tau har lansert en ny industriell printmotor, som inkluderer Xaars avanserte printhode-teknologier.

«Magic Cube» bruker Xaars teknologier TF og High Laydown for å gi brukerne betydelige ytelsesforbedringer for industriell printing med inkjet.
Xaars TF Technology er at væsken strømmer rett forbi baksiden av printhodedysen i svært høy hastighet. Dette forhindrer at dysen tørker ut, øker åpningstiden og sørger for at printhodet kontinuerlig fylles på for problemfri oppstart, selv etter perioder uten bruk. High Laydown teknologien muliggjør utskrift av teksturerte effekter på flate overflater opp til 80um tykkelse ved hvert pass, noe som gir både pålitelighet og høyere produktivitet til «Magic Cube» -motoren.
Som en pioner innen keramisk og grafisk sektor er King Tau en ledende utstyrsprodusent med mer enn 20 års erfaring i utvikling av løsninger for mange forskjellige industrielle inkjet-applikasjoner. Partnerskapet med Xaar for lanseringen av «Magic Cube» printermotoren har ytterligere forbedret selskapets rykte for høy kvalitet og ytelse for produksjon av blekkskrivere.
–Vår tillit til den tekniske påliteligheten og holdbare ytelsen til Xaars skrivehode-teknologi var nøkkelen til å samarbeide, sa Tong, administrerende direktør i King Tau.
–I tillegg leverer Xaars unike spesialteknologier virkelig verdi for våre kunder og skiller merkevaren vår fra konkurransedyktige produkter, sa han.

–Vi er glade for å samarbeide med en bransjeleder som King Tau og ønsker muligheten til å tilby våre produkter og teknologier i Kina, sa administrerende direktør i Xaar, John Mills. –Gjennom vårt partnerskap ser vi stort potensial i å levere kvalitet, ytelse og pålitelighet som det kinesiske markedet krever.

Les videre

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676