Ny tapetprinter fra Xeikon

Xeikon utvider sin veggdekor-suite med en ny printer, CX50.

Xeikon kunngjorde sist uke et miljøvennlig, kostnadseffektivt digitalt svar på dagens tapetproduksjon.

Som en viktig del av Xeikons Wall Deco Suite og med Xeikons skreddersydde og miljøvennlige tørrtoner-teknologi med utvidet fargespekter, introduseres den nye Xeikon CX50. Xeikon Wall Deco Suite er en alt-i-ett strømlinjeformet løsning inkludert innebygd etterbehandling – alt utviklet for å kostnadseffektivt produsere kreative veggdekorasjoner, inkludert tilpassede illustrasjoner og fotomalerier i korte serier. Xeikon CX50 digital presse imøtekommer dagens forbrukeres behov for individualisert interiør og tilbyr ubegrenset kreativ frihet over et bredt spekter av underlag der hvert trykt produkt kan være unikt.

–Xeikon har igjen ledet an på å bringe på markedet en komplett end-to-end-løsning for produksjon av veggdekorasjoner, uttaler Dimitri Van Gaever, direktør for markedssegment for grafisk kunst hos firmaet. –Det vi har satt sammen er en komplett automatisert Wall Deco-fabrikk. Xeikon CX50 digitalpresse passer perfekt inn i vår portefølje for tapeter, midt mellom Xeikon 3050 REX (inngangsnivå) og vår avanserte Xeikon CX500 digitale presse. For høyere hastigheter kan Xeikon CX50 oppgraderes fra 20 meter i minuttet  til 30 meter i minuttet. Med Xeikons tørre tonerteknologi og avanserte fargehåndteringsfunksjon med nye generasjons grensesnitt og skyforbindelse er Xeikon CX50 simplex digitalpresse designet for å tilby maksimal OEE og TCO, sier habn videre i presseskrivet.

Veggdekorasjonsvirksomheten har et stort potensial, men online bestilling, strengere miljøkontroll og forbrukernes etterspørsel etter unike produkter gir en rekke utfordringer for konvensjonelle tapetbedrifter. Xeikon adresserer behovet med denne miljøvennlige og kostnadseffektive tapet-printeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: