Ny tapetprinter fra Xeikon

Xeikon utvider sin veggdekor-suite med en ny printer, CX50.

Xeikon kunngjorde sist uke et miljøvennlig, kostnadseffektivt digitalt svar på dagens tapetproduksjon.

Som en viktig del av Xeikons Wall Deco Suite og med Xeikons skreddersydde og miljøvennlige tørrtoner-teknologi med utvidet fargespekter, introduseres den nye Xeikon CX50. Xeikon Wall Deco Suite er en alt-i-ett strømlinjeformet løsning inkludert innebygd etterbehandling – alt utviklet for å kostnadseffektivt produsere kreative veggdekorasjoner, inkludert tilpassede illustrasjoner og fotomalerier i korte serier. Xeikon CX50 digital presse imøtekommer dagens forbrukeres behov for individualisert interiør og tilbyr ubegrenset kreativ frihet over et bredt spekter av underlag der hvert trykt produkt kan være unikt.

–Xeikon har igjen ledet an på å bringe på markedet en komplett end-to-end-løsning for produksjon av veggdekorasjoner, uttaler Dimitri Van Gaever, direktør for markedssegment for grafisk kunst hos firmaet. –Det vi har satt sammen er en komplett automatisert Wall Deco-fabrikk. Xeikon CX50 digitalpresse passer perfekt inn i vår portefølje for tapeter, midt mellom Xeikon 3050 REX (inngangsnivå) og vår avanserte Xeikon CX500 digitale presse. For høyere hastigheter kan Xeikon CX50 oppgraderes fra 20 meter i minuttet  til 30 meter i minuttet. Med Xeikons tørre tonerteknologi og avanserte fargehåndteringsfunksjon med nye generasjons grensesnitt og skyforbindelse er Xeikon CX50 simplex digitalpresse designet for å tilby maksimal OEE og TCO, sier habn videre i presseskrivet.

Veggdekorasjonsvirksomheten har et stort potensial, men online bestilling, strengere miljøkontroll og forbrukernes etterspørsel etter unike produkter gir en rekke utfordringer for konvensjonelle tapetbedrifter. Xeikon adresserer behovet med denne miljøvennlige og kostnadseffektive tapet-printeren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: