Ny tapetprinter fra Xeikon

PUBLISERT: 22 april 2021
OPPDATERT: 22 april
Xeikon utvider sin veggdekor-suite med en ny printer, CX50.

Xeikon kunngjorde sist uke et miljøvennlig, kostnadseffektivt digitalt svar på dagens tapetproduksjon.

Som en viktig del av Xeikons Wall Deco Suite og med Xeikons skreddersydde og miljøvennlige tørrtoner-teknologi med utvidet fargespekter, introduseres den nye Xeikon CX50. Xeikon Wall Deco Suite er en alt-i-ett strømlinjeformet løsning inkludert innebygd etterbehandling – alt utviklet for å kostnadseffektivt produsere kreative veggdekorasjoner, inkludert tilpassede illustrasjoner og fotomalerier i korte serier. Xeikon CX50 digital presse imøtekommer dagens forbrukeres behov for individualisert interiør og tilbyr ubegrenset kreativ frihet over et bredt spekter av underlag der hvert trykt produkt kan være unikt.

–Xeikon har igjen ledet an på å bringe på markedet en komplett end-to-end-løsning for produksjon av veggdekorasjoner, uttaler Dimitri Van Gaever, direktør for markedssegment for grafisk kunst hos firmaet. –Det vi har satt sammen er en komplett automatisert Wall Deco-fabrikk. Xeikon CX50 digitalpresse passer perfekt inn i vår portefølje for tapeter, midt mellom Xeikon 3050 REX (inngangsnivå) og vår avanserte Xeikon CX500 digitale presse. For høyere hastigheter kan Xeikon CX50 oppgraderes fra 20 meter i minuttet  til 30 meter i minuttet. Med Xeikons tørre tonerteknologi og avanserte fargehåndteringsfunksjon med nye generasjons grensesnitt og skyforbindelse er Xeikon CX50 simplex digitalpresse designet for å tilby maksimal OEE og TCO, sier habn videre i presseskrivet.

Veggdekorasjonsvirksomheten har et stort potensial, men online bestilling, strengere miljøkontroll og forbrukernes etterspørsel etter unike produkter gir en rekke utfordringer for konvensjonelle tapetbedrifter. Xeikon adresserer behovet med denne miljøvennlige og kostnadseffektive tapet-printeren.

Les videre

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Epson går i personaliseringens spor

Mindre serier med tilpassede produkter, det er en klar trend i den grafiske bransjen. Epson lanserte to nyheter i dette segmentet på Fespa: en UV-printer og en DTF/DTG-printer. Begge inngangsmodeller av desktop-størrelse.
Epson-6-1024x683

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Kan bli den største europeiske Fespa-messen noensinne

FESPA og European Sign Expo 2024 er bare dager unna, og messene forbereder seg på å vise frem sine nyeste produkter og løsninger innen skilting og visuell kommunikasjon.
European_Sign_Expo-800x532-1

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12