Anerkjennelse av digitalpresse for store volumer

Buyers Lab (BLI) 2021 PRO Award går til Konica Minoltas AccurioPress C14000. Pressefoto.

Konica Minoltas digitalpresse AccurioPress C14000 har fått utmerkelsen Buyers Lab (BLI) 2021 PRO Award av Keypoint Intelligence.

Utmerkelsen kom i høyvolumskategorien «Outstanding High-Volume CMYK Production Device, High-Volume». Konica Minoltas AccurioPress C14000-press sammen med EFI Fiery IC-319-controller ble identifisert som en banebrytere på markedet for digital produksjon.

Konica Minoltas TU-510 – inline trimmer til kutting på fire sider ble spesielt fremhevet i granskningen av Keypoint Intelligence. Firmaet er en uavhengig aktør som tester hardvare, programmer og tjenester. Også produsentens IQ-enhet ble gitt oppmerksomhet, denne har til formål å redusere manuelle momenter for operatøren, med funksjoner som kvalitetssikrer duplekstrykking og fargestabilitet i sanntid.

– Konica Minoltas innovative IQ-501, Intelligent Quality Care Unit, har imponert oss siden lanseringen, den muliggjør hurtig og beste praksis for fargeinnstillinger og mediaregistrering, med inline-kontroll og justering av toleranser som kan kontrolleres av operatøren, sier David Sweetnam, sjef för EMEA/Asia Research & Lab Services hos Keypoint Intelligence.

Buyers Lab (BLI) 2021 PRO Award deles ut årlig til de beste produktene innen produksjonstrykking.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Toppmodell for etterbehandling: «Vårt nye store slagskip»

Tekst: Claes Nordström |

Plockmatic introduserer Morgana DigiFold pro XL. En ny maskin på det nordiske markedet som riller, perforerer og falser i en arbeidsflyt. Lange ark håndterer det som standard med en rillehastighet på opptil 7500 ark i timen. – Dette er vårt nye store slagskip, sier Bo Larson hos Plockmatic.

Publisert av: 

Den nye AccurioPress C7100-serien skal gi merverdi til trykkere

Tekst: Roger Stormo |

Konica Minolta introduserer en ny serie maskiner for mellomstore produksjonsvolumer – AccurioPress C7100. Ved bruk av mange automatiserings- og etterbehandlingsalternativer er det tonerbaserte arkmatede utskriftssystemet designet for å støtte leverandører av utskriftstjenester i å generere merverdi – både økonomisk og når det gjelder produktdesign.

Publisert av: 

Åpner nye markeder med Colorado

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Bilfoliering er vanligvis utført med lateksprinter og laminering av folien, og ved at man helfolierer med grunnfargen først og legger på dekorfolie etterpå. Slik har det vært hos Grintek også, men med Colorado på plass har de begynt å tenke nytt, i form av at folien kan produseres i én prosess, og at lamineringen i en del tilfeller kan utelates.

Publisert av: 

Verdenspremiere for fleksibel offsetpresse

Tekst: Claes Nordström |

Heidelberg byr på verdenspremiere for kjernevirksomheten arkmatet offset. Den nye Speedmaster CX 104 henvender seg til flere segmenter innen trykkeriverdenen, og ble presentert under selskapets store kundearrangement, China Print. Heidelberg følger opp den siste generasjonen trykkpresser som ble sluppet i forbindelse med kanselleringen av Drupa-messen 2020. Og det gjøres i et 70/100 arkformat og muligheter […]

Publisert av: