Grafisk bransje og Covid-19

Foto: Anne Lise Norheim.

Koronaviruset som kom til Norge tidlig i 2020 har påvirket hele samfunnet, også grafiske bedrifter. Nå vil Grafisk Museum i Stavanger gjerne høre fra de forskjellige bedriftene om hvordan bransjen har blitt påvirket.

Norsk grafisk museum i Stavanger ønsker å få et innblikk i hvordan dette spesielt har hatt konsekvenser for grafisk bransje, og oppfordrer derfor alle bedrifter – små og store – til å sende inn noen ord om det i et spørreskjema. Museet ønsker å bevare denne informasjonen for fremtidig forskning og historieskrivning om grafisk bransje. Tips gjerne også kollegaer om undersøkelsen, slik at museet får inn flest mulige og mest mulig representative svar.

Du finner skjemaet på minner.no.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: