Print Supplies er med på den PVC-frie revolusjonen

TAYA Groups har kunngjort nytt distribusjonspartnerskap av materialet KAVALAN i Norge med Print Supplies AS.

Fredrik Roswall fra Print Supplies AS

–Da vi først hørte om KAVALAN PVC-frie serien, syntes vi det var for godt til å være sant! Men da vi hadde muligheten til å teste materialene, ble vi imponert over den enestående trykkbarheten og sveisbarheten, hevder Fredrik Roswall fra Print Supplies AS.

Ettersom etterspørselen etter bærekraftige alternativer til PVC-materialer fortsetter å øke betydelig over hele Europa, kunngjør TAYA Groups et nytt partnerskap med Print Supplies AS for eksklusiv distribusjon av PVC-frie produkter i Norge av merke KAVALAN. Med virkning fra 1. september 2021 vil avtalen gjøre det mulig for Print Supplies AS å tilby hele KAVALAN-serien på 100 prosent rene storformatmedier til sin kundebase på det norske markedet.

–Vi er glade for å distribuere KAVALAN -produkter til det norske markedet, og skulle bare ønske at vi hadde startet vårt samarbeid med TAYA tidligere, sier Fredrik Roswall.

KAVALAN-serien er et revolusjonerende PVC-fritt alternativ til tradisjonelle banner- og tekstilmaterialer. KAVALANs bærekraftige legitimasjon er bevist og verifiserbar takket være en omfattende livssyklusanalyse prosess som er fullført på den siste serien materialer.

–Dette har vært et veldig travelt år for TAYA så langt, og har inngått nye partnerskap med KAVALAN -distributører rundt om i verden og sett bedrifter levendegjøre utrolige, kreative prosjekter med våre produkter, sier Vincent Lin, visepresident i TAYA Groups. –Hva kan være en bedre indikator på hvor mye tidevannet vender mot PVC-frie materialalternativer som leverer kvalitet og bærekraft? Vi er stolte over å jobbe med en distributør som virkelig er begeistret og lidenskapelig opptatt av KAVALAN -serien. Print Supplies AS er den ideelle partneren for å bringe KAVALAN til Norge og gi norske virksomheter muligheten til å bruke materialer med høy ytelse som er trygge for planeten.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: