Antalis relanserer Olin premium offset

Papir- og medieleverandøren Antalis skriver at de nå relanserer papirserien Olin premium offset, med et nytt design og utvidet sortiment.

Konvolutter fås også i Olin Design

Med Olin-sortimentet til Antalis ønsker de å tilby premium offset og kreativt papir til alle behov.

Et elegant redesign til kreativ grafisk industri
For å fremheve kreativiteten samtidig som de ivaretar Olins kvalitet, har Antalis fått hjelp av Design & Practice fra Holland. Disse har redesignet Olins design. Med nytt utseende skal Olin-merkevaren minne om at papir er en viktig faktor for å inspirere til nye ideer og uttrykke kreativitet.

Utvidelse av Olin Design-serien
Olin Design er et av de største sortimentene av designpapir på markedet, skriver Antalis i en pressemelding. Papiret fås i tre overflater, seks nyanser og hele 17 gramvekter med tilhørende konvolutter til offset- og digitaltrykk. I forbindelse med relanseringen utvider de sortimentet til å omfatte 300, 350 og 400 g/m² for å møte de voksende behovene på markedet for luksusemballasje.

Ny serie: Olin Origins
Dette nye papir- og kartongsortimentet kommer i organiske og naturlige nyanser med en subtil og myk overflate som Antalis mener kan forbedre uttrykket på enhver kreativ trykksak. Olin Origins-serien er inspirert av elementenes råe kraft og fås i gramvektene 120, 240 og 320 g/m² i de naturinspirerte fargene Chalk, Cereal, Pebble, Indigo og Lava Stone. Antalis beskriver Olin Origins som det perfekte papiret for de som er på jakt etter organiske fargetoner, en ekthet og raffinert følelse. Olin Origins skal egne seg til alle bruksområder og gir utmerket fargegjengivelse i offset ifølge produsenten. Det skal også fungere godt til ulike etterbehandlingsteknikker, så som preging i flere nivåer. Papiret er også kompatibelt med tørrtoner digitalpresser og i en bestrøket versjon også med HP Indigo.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: