Antalis relanserer Olin premium offset

Papir- og medieleverandøren Antalis skriver at de nå relanserer papirserien Olin premium offset, med et nytt design og utvidet sortiment.

Konvolutter fås også i Olin Design

Med Olin-sortimentet til Antalis ønsker de å tilby premium offset og kreativt papir til alle behov.

Et elegant redesign til kreativ grafisk industri
For å fremheve kreativiteten samtidig som de ivaretar Olins kvalitet, har Antalis fått hjelp av Design & Practice fra Holland. Disse har redesignet Olins design. Med nytt utseende skal Olin-merkevaren minne om at papir er en viktig faktor for å inspirere til nye ideer og uttrykke kreativitet.

Utvidelse av Olin Design-serien
Olin Design er et av de største sortimentene av designpapir på markedet, skriver Antalis i en pressemelding. Papiret fås i tre overflater, seks nyanser og hele 17 gramvekter med tilhørende konvolutter til offset- og digitaltrykk. I forbindelse med relanseringen utvider de sortimentet til å omfatte 300, 350 og 400 g/m² for å møte de voksende behovene på markedet for luksusemballasje.

Ny serie: Olin Origins
Dette nye papir- og kartongsortimentet kommer i organiske og naturlige nyanser med en subtil og myk overflate som Antalis mener kan forbedre uttrykket på enhver kreativ trykksak. Olin Origins-serien er inspirert av elementenes råe kraft og fås i gramvektene 120, 240 og 320 g/m² i de naturinspirerte fargene Chalk, Cereal, Pebble, Indigo og Lava Stone. Antalis beskriver Olin Origins som det perfekte papiret for de som er på jakt etter organiske fargetoner, en ekthet og raffinert følelse. Olin Origins skal egne seg til alle bruksområder og gir utmerket fargegjengivelse i offset ifølge produsenten. Det skal også fungere godt til ulike etterbehandlingsteknikker, så som preging i flere nivåer. Papiret er også kompatibelt med tørrtoner digitalpresser og i en bestrøket versjon også med HP Indigo.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: