To ganger storformat fra Epson

De to nye modellene har et smalt og diskret design som gjør at de lett passer inn i de fleste arbeidsmiljøer. Foto: Pressefoto

Epson lanserer to nye 44-tommers skrivere. SureColor SC-T7700D er utviklet for arkitekt-, teknologi- og byggefirmaer som trenger detaljerte og nøyaktige CAD-utskrifter, samt for plakatproduksjon i detaljhandelen. SureColor SC-P8500D er utviklet for å håndtere plakat- og fotoproduksjon med store volumer og for kopibutikker som tilbyr utskrift i storformat.

Felles for de to modellene er at de har et smalt og diskret design som gjør at de skal passe inn i de fleste arbeidsmiljøer. Den flate baksiden gjør at de kan stå inntil en vegg, og den flate toppen kan man f.eks. bruke til korrektur. Alt er tilgjengelig fra forsiden av skriveren, inkludert forbruksvarer og en uttrekkbar papirsamler.

Alt arbeid kan utføres fra printerens front, som påfyll av forbruksvarer. Foto: Pressefoto

Forenklet medielading
Begge modellene har også et 2,64-tommers PrecisionCore MicroTFP printhode med Variable Sized Droplet-teknologi og Nozzle Verification Technology for å øke produktiviteten. Epson har lagt til en ny forenklet automatisk ladefunksjon for medier og med automatisk medieveksling mellom de to rullene, noe begge skriverne er utstyrt med. Alternativet Production Stacker legger til en etterbehandlingsløsning som stabler utskrifter fra opptil to hele ruller.

En rekke IT- og sikkerhetsforbedringer garanterer sikker utskrift. Disse inkluderer nettverksautentisering, databeskyttelse og tilgangskontroll.

Nytt rødt blekk
Det er også andre ting som skiller de to printerne fra hverandre, ikke bare når det gjelder målgruppene. Når det gjelder den nye SureColor SC-T7700D, har den blitt utstyrt med et seksfarget Ultrachrome XD3-blekksett som bruker et nytt rødt blekk. Epson lover at dette gir levende farger og fine, skarpe linjer. Fokuset er også på sikkerhetsfunksjonene i denne skriveren, den er derfor godt egnet for arbeidsplasser hvis ansatte er lokalisert forskjellige steder geografisk.

«SC-T7700D tilbyr en fullt integrert utskriftsløsning for produktiv utskrift, med smarte funksjoner og enkel håndtering med den høyeste standarden for dokumentsikkerhet,» heter det i en pressemelding.

“Et perfekt produkt”
SureColor SC-P8500D er utstyrt med UltraChrome Pro6-blekk med seks farger, inkludert matt og fotosvart, samt et nytt grått blekk som gir jevne graderinger og redusert kornethet.

– Våre kunder i dette området trenger lave driftskostnader, høye produksjonshastigheter og enkel skriverhåndtering. Alt dette i kombinasjon med fantastisk bildekvalitet og et lite fotavtrykk gjør SC-P8500D til et perfekt produkt, sier Richard Garp fra Epson Sverige.

SC-T7700D og SC-P8500D vil være tilgjengelig fra januar 2022.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: