Kommer fra Danmark med Kongsberg

Skjærebordet Kongsberg X er blant produktene Artwork Systems Nordic A/S er skandinavisk distributør av. Foto: Kongsberg PCS

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Det danske selskapet med mange års erfaring med løsninger for grafisk industri, både innen programvare og maskinvare, hjelper deg gjerne videre. Firmaet har jobbet med automatisering for den grafiske industrien siden 1997, og har en inngående kjennskap til bransjen og dens muligheter og utfordringer.

Artwork Systems Nordic forklarer en av de største nåværende utfordringene i grafisk bransje slik: Man setter i gang trykkeprosessen oftere, samtidig som opplagene daler – den administrative byrden øker og alt må gå raskere. Det setter inntjeningen under press. Det er her selskapet mener seg å ha løsninger på plass for å avhjelpe. De har levert løsninger i hele Skandinavia og har mer enn 20 års erfaring. Deres stand på Sign Print & Promotion finner du på C 100.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *