Folien som reparerer seg selv

Orafols Sabine Eisold og en av produsentens bilfolierere påførte både bilfolie og beskyttelsesfilm på bilen på deres stand på Fespa. Foto: Anja Degerholm

Materialprodusenten Orafol viste frem sitt sortiment under Fespa -messen med folier, vinyler og beskyttelsesfilmer for ulike bruksområder. Et av trekkplastrene på standen var en selvhelbredende PPF-film som brukes til å beskytte lakken på biler mot smuss, steinsprut og riper.

PPF-filmen (Paint Protection Film) har navnet Oraguard PPF2815F og er en gjennomsiktig og høyglanset polyuretanfilm. Slippmaterialet (lineren) er laget av resirkulert PET. Filmen har selvhelbredende egenskaper, noe som betyr at filmen flyter sammen i kontakt med varme:

– Det har en selvhelbredende effekt, så når du får riper på det, forsvinner disse i kontakt med sollys, sier Sabine Eisold, kundeservicesjef i Orafol.

Scandraft og Signcom er forhandlere av Orafol sine produkter i Norden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: