Skilter i alle tenkelige former

Signtronic og Eyecatcher er på Sign, Print & Promotion-messen. Foto: Anja Degerholm

Rapport fra Sign, print & Promotionmessen 20-21. oktober – dag 1

Den skandinaviske skiltgiganten Signtronic var til stede på X Meeting Point under Sign & Print & Promotion sammen med det norske datterselskapet Eyecatcher.

En rekke forskjellige skiltteknikker ble vist på standen.

– Vi viser blant annet en unik løsning med en ramme i aluminium, i stedet for plast, som vi freser ut. Den er vi er stolte av, sier Filip Olin, administrerende direktør i Signtronic.
– Messen er en mulighet for oss til å møte både eksisterende og nye kunder, sier Rune Hansen fra Eyecatcher.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: