Skilter i alle tenkelige former

PUBLISERT: 20 oktober 2021
OPPDATERT: 20 oktober
Signtronic og Eyecatcher er på Sign, Print & Promotion-messen. Foto: Anja Degerholm

Rapport fra Sign, print & Promotionmessen 20-21. oktober – dag 1

Den skandinaviske skiltgiganten Signtronic var til stede på X Meeting Point under Sign & Print & Promotion sammen med det norske datterselskapet Eyecatcher.

En rekke forskjellige skiltteknikker ble vist på standen.

– Vi viser blant annet en unik løsning med en ramme i aluminium, i stedet for plast, som vi freser ut. Den er vi er stolte av, sier Filip Olin, administrerende direktør i Signtronic.
– Messen er en mulighet for oss til å møte både eksisterende og nye kunder, sier Rune Hansen fra Eyecatcher.

Les videre

Etter rekordåret: Reklameinvesteringene når nye høyder

Det norske reklamemarkedet hadde en rekordsterk fremgang i 2021, til tross for dette økte den ytterligere i 2022. Det viser fersk årsstatistikk fra det uavhengige instituttet IRM.
Madeleine-Thor-webb

Signcom ansatte ny Country Manager for Norge

Signcom gjennomfører for tiden en nysatsing i Norge og har ansatt en ny salgsansvarlig for landet, i begynnelsen av mars kunngjorde selskapet at det blir Anders Joki som tar den rollen.
signcom_anders_joki

Svenske skilt og svensk godteri hos Signet

Signet produserer skiltløsninger til skiltmakere og arkitekter over hele verden. På deres stand kan man finne deres bestselgere – og så svensk godteri.
signet1

Nize equipment har mange planer for 2023

NIZE-equipment gikk jevnt inn i 2023 etter en travel avslutning på fjoråret. Det betyr at kursen ennå ikke er satt for alle planer på nyåret, men at det blir travelt, det er helt sikkert.
nize_02

Siste nytt

Hotelloppdrag - en døråpner til et nytt marked

PS Press Reklame i Moss har vært aktiv i den grafiske bransjen i 30 år. For ti år siden snublet selskapet over storformattrenden, og nå begir de seg inn i nye uutforskede territorier med suksess: interiør.
PS-Trio-ver-2

"Unngå å bruke ordet bærekraftig i din markedsføring"

I Danmark advarer både Forbrukerombudet og Carsten Bøg, som er direktør for ESG og bærekraftig utvikling i bransjeorganisasjonen GRAKOM om å bruke ordet "bærekraftig".
BAEREKRAFTIG

Konica Minolta viste et effektivt trykkeri

Hvordan kan et trykkeri drives så effektivt som mulig? Konica Minolta ønsket å gi svaret på det spørsmålet til de besøkende på standen under Sign&Print Scandinavia, hvor de viste hvordan det kan gjøres rent praktisk.
Konica-4-1024x682

Veien fra familiebedrift til stort trykkerikonsern

En tydelig trend i den grafiske bransjen de siste årene har vært oppkjøp og konsolideringer. En bedrift som har gjort den reisen er Gunnarshaug Trykkeri i Stavanger, som i fjor ble en del av Aksell-gruppen. En endring som selskapets tidligere administrerende direktør ser på som både nødvendig og svært vellykket.
Morten G-web