Liten «doldis» vakte oppmerksomhet

Fredrik Thorsen, Plockmatic, med nye Morganas Digifold Pro XL. Foto: Anja Degerholm

Lengst frem på Plockmatics stand på Sign, Print & Promotion var blant annet Morgans Digifold Pro XL for etterbehandling. Men det var en liten stroppemaskin i bakgrunnen som stjal showet.
– Denne stroppemaskinen fra Canny er noe alle er interessert i, det er et skikkelig aha -produkt, sier Fredrik Thorsen, daglig leder i Plockmatic Norge.

Enkel stropping med denne maskinen. Foto: Anja Degerholm

Hovednummeret for Plockmatic selv er etterbehandlingsmaskinen Morgana Digifold Pro XL som vises i Norge for første gang. Den falser, folder og perforerer og kan kjøre lange ark, opptil 1,3 meter.

– Du kan få en ferdig brosjyre på seks sider i en enkelt kjøring. Det gir en billigere produksjonskostnad samtidig som du får et produkt du kan kreve en høyere pris for, sier Fredrik Thorsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: