Liten «doldis» vakte oppmerksomhet

Fredrik Thorsen, Plockmatic, med nye Morganas Digifold Pro XL. Foto: Anja Degerholm

Lengst frem på Plockmatics stand på Sign, Print & Promotion var blant annet Morgans Digifold Pro XL for etterbehandling. Men det var en liten stroppemaskin i bakgrunnen som stjal showet.
– Denne stroppemaskinen fra Canny er noe alle er interessert i, det er et skikkelig aha -produkt, sier Fredrik Thorsen, daglig leder i Plockmatic Norge.

Enkel stropping med denne maskinen. Foto: Anja Degerholm

Hovednummeret for Plockmatic selv er etterbehandlingsmaskinen Morgana Digifold Pro XL som vises i Norge for første gang. Den falser, folder og perforerer og kan kjøre lange ark, opptil 1,3 meter.

– Du kan få en ferdig brosjyre på seks sider i en enkelt kjøring. Det gir en billigere produksjonskostnad samtidig som du får et produkt du kan kreve en høyere pris for, sier Fredrik Thorsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: