Liten «doldis» vakte oppmerksomhet

Fredrik Thorsen, Plockmatic, med nye Morganas Digifold Pro XL. Foto: Anja Degerholm

Lengst frem på Plockmatics stand på Sign, Print & Promotion var blant annet Morgans Digifold Pro XL for etterbehandling. Men det var en liten stroppemaskin i bakgrunnen som stjal showet.
– Denne stroppemaskinen fra Canny er noe alle er interessert i, det er et skikkelig aha -produkt, sier Fredrik Thorsen, daglig leder i Plockmatic Norge.

Enkel stropping med denne maskinen. Foto: Anja Degerholm

Hovednummeret for Plockmatic selv er etterbehandlingsmaskinen Morgana Digifold Pro XL som vises i Norge for første gang. Den falser, folder og perforerer og kan kjøre lange ark, opptil 1,3 meter.

– Du kan få en ferdig brosjyre på seks sider i en enkelt kjøring. Det gir en billigere produksjonskostnad samtidig som du får et produkt du kan kreve en høyere pris for, sier Fredrik Thorsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: