Premiere for digitale skilt

Kristine Berg og Sverre Hagerup-Nilsen foran Multigraf Touchline CPC375 XPRO. Foto: Anja Degerholm

Etterbehandling i form av det digitale skjærebordet PFI Blade B2 fra Duplo og Multigrafs Touchline CPC375 XPRO hadde hovedrollen på Quadients stand. En annen nyhet for det norske markedet ble også vist der: interaktive skjermer fra Clevertouch.

– Dette er første gang vi satser på digital skilting, sier Kristine Berg, markedssjef for Quadient Norway.
Skjermene kan bl.a. brukes av selskaper eller organisasjoner innen utdanning og helse, for eksempel for å booke avtaler eller et velkomstskilt i en resepsjon.

– Tanken er at prepress -avdelingen skal produsere innholdet og enkelt kunne laste det opp til skjermene som har en integrert programvare, sier Kristine Berg.

Skjærebordet Duplo PFI Blade B2 har en helautomatisert prosess og kan skjære i de fleste materialer unntatt plexiglass og opptil seks millimeter. Maskinen kan også utføre perforering.

Multigrafs Touchline CPC375 XPRO er faktisk to maskiner i en, forklarer Sverre Hagerup-Nilsen, Key Account Manager i Quadient.
– Den skjærer, folder og perforerer, i begge retninger. Det er en videreutvikling av Touchline CF375 og vises for første gang i Norge, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: