Premiere for digitale skilt

Kristine Berg og Sverre Hagerup-Nilsen foran Multigraf Touchline CPC375 XPRO. Foto: Anja Degerholm

Etterbehandling i form av det digitale skjærebordet PFI Blade B2 fra Duplo og Multigrafs Touchline CPC375 XPRO hadde hovedrollen på Quadients stand. En annen nyhet for det norske markedet ble også vist der: interaktive skjermer fra Clevertouch.

– Dette er første gang vi satser på digital skilting, sier Kristine Berg, markedssjef for Quadient Norway.
Skjermene kan bl.a. brukes av selskaper eller organisasjoner innen utdanning og helse, for eksempel for å booke avtaler eller et velkomstskilt i en resepsjon.

– Tanken er at prepress -avdelingen skal produsere innholdet og enkelt kunne laste det opp til skjermene som har en integrert programvare, sier Kristine Berg.

Skjærebordet Duplo PFI Blade B2 har en helautomatisert prosess og kan skjære i de fleste materialer unntatt plexiglass og opptil seks millimeter. Maskinen kan også utføre perforering.

Multigrafs Touchline CPC375 XPRO er faktisk to maskiner i en, forklarer Sverre Hagerup-Nilsen, Key Account Manager i Quadient.
– Den skjærer, folder og perforerer, i begge retninger. Det er en videreutvikling av Touchline CF375 og vises for første gang i Norge, sier han.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.