Stor interesse for emballasjeprinter

Mikael Pettersson og Stein Bjertnes mener PKG-675i har en lys fremtid. Foto: Anja Degerholm

I vår lanserte Konica Minolta PKG-675i, en kompakt inkjetmaskin for emballasjer i små serier. Under Sign & Print & Promotion ble maskinen vist for første gang i Norge, og den vakte stor oppmerksomhet.
– Tilbakemeldingene har vært fantastiske. Jeg vil bli overrasket hvis vi ikke selger et par maskiner snart. Emballasje er et spennende nytt område for oss på Konica Minolta, sier Stein Bjertnes, salgssjef Industrial Printing Norden.
PKG-675i er spesielt utviklet for å håndtere forhåndsstanset materiale eller bølgepapp og kan kjøre opptil 1080 kvadratmeter i timen. Den kan håndtere tykkelser fra 0,1 millimeter til 1,5 centimeter.
– Fordelene er fremfor alt trykkvalitet og hastighet. Vi har stor tro på denne maskinen, sier Mikael Pettersson, produktsjef Industrial Printing Norden.
Konica Minolta viste også frem C14000, som kom for snart to år siden, men som ikke har vært vist på det norske markedet før.

Konica Minolta viste frem trykk på papp. Foto: Anja Degerholm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: