Stor interesse for emballasjeprinter

Mikael Pettersson og Stein Bjertnes mener PKG-675i har en lys fremtid. Foto: Anja Degerholm

I vår lanserte Konica Minolta PKG-675i, en kompakt inkjetmaskin for emballasjer i små serier. Under Sign & Print & Promotion ble maskinen vist for første gang i Norge, og den vakte stor oppmerksomhet.
– Tilbakemeldingene har vært fantastiske. Jeg vil bli overrasket hvis vi ikke selger et par maskiner snart. Emballasje er et spennende nytt område for oss på Konica Minolta, sier Stein Bjertnes, salgssjef Industrial Printing Norden.
PKG-675i er spesielt utviklet for å håndtere forhåndsstanset materiale eller bølgepapp og kan kjøre opptil 1080 kvadratmeter i timen. Den kan håndtere tykkelser fra 0,1 millimeter til 1,5 centimeter.
– Fordelene er fremfor alt trykkvalitet og hastighet. Vi har stor tro på denne maskinen, sier Mikael Pettersson, produktsjef Industrial Printing Norden.
Konica Minolta viste også frem C14000, som kom for snart to år siden, men som ikke har vært vist på det norske markedet før.

Konica Minolta viste frem trykk på papp. Foto: Anja Degerholm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: