Stor interesse for emballasjeprinter

Mikael Pettersson og Stein Bjertnes mener PKG-675i har en lys fremtid. Foto: Anja Degerholm

I vår lanserte Konica Minolta PKG-675i, en kompakt inkjetmaskin for emballasjer i små serier. Under Sign & Print & Promotion ble maskinen vist for første gang i Norge, og den vakte stor oppmerksomhet.
– Tilbakemeldingene har vært fantastiske. Jeg vil bli overrasket hvis vi ikke selger et par maskiner snart. Emballasje er et spennende nytt område for oss på Konica Minolta, sier Stein Bjertnes, salgssjef Industrial Printing Norden.
PKG-675i er spesielt utviklet for å håndtere forhåndsstanset materiale eller bølgepapp og kan kjøre opptil 1080 kvadratmeter i timen. Den kan håndtere tykkelser fra 0,1 millimeter til 1,5 centimeter.
– Fordelene er fremfor alt trykkvalitet og hastighet. Vi har stor tro på denne maskinen, sier Mikael Pettersson, produktsjef Industrial Printing Norden.
Konica Minolta viste også frem C14000, som kom for snart to år siden, men som ikke har vært vist på det norske markedet før.

Konica Minolta viste frem trykk på papp. Foto: Anja Degerholm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: