Trykksaksutstillingen 2021

Alltid fargerike Janne Høgshøj fra Danish Connection er ansvarlig for trykksaksutstillingen. Foto: Roger Stormo

Her er noen bilder fra trykksaksutstillingen fra årets utstilling på Sign, Print & Promotion.

I år som tidligere år er det Janne Høgshøj fra Danish Connection som står for utstilling, med innsendte bidrag fra danske og norske trykksaksprodusenter.

Det var mange farger og størrelser, stansinger og annet moro.

Noe emballasje og annet

Vinyl er igjen trendy

Årets utstilling var på oppbygde Europaller.

Plateomslag er et pop produkt igjen. Til høyre: Olsenbanden-bok i praktinnbinding og med portrettbilde av den danske Egon Olsen.

Praktbok om den danske Olsenbanden i en eske med dekor fra ett av de berømmelige pengeskapene Egon Olsen er ekspert på å få opp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: