Målrettet kommunikasjon gir omsetningsvekst på 10 til 30 %

PUBLISERT: 9 desember 2021
OPPDATERT: 9 desember

En McKinsey-undersøkelse viser at målrettet kommunikasjon kan drive en omsetningsvekst på 10 til 30 %. Det forteller Craig Lewis, øverste ansvarlige for Enterprise Printing hos Ricoh Europe.

Han tilføyer selvsagt at Ricoh, med de nyeste forbedringer i FusionPro-softwaren, hjelper virksomheter i alle størrelser med å lage effektive målrettede kampanjer. Det skjer ved å fjerne kompleksitet og omkostninger fra prosessen.

Suiten av verktøy til design og produksjon av personlig markedsføring og kommunikasjon gir mulighet for å produsere dokumenter som er tilpasset individuelt til både trykt og digital levering. FusionPro er integrert med Adobe InDesign og Acrobat og gir på den måten et plug-and-play-brukergrensesnitt. Dermed kan det opprettes individuelle dokumenter fra nesten enhver designfil som kan konverteres til PDF.

Den nye versjonen øker funksjonaliteten ved å forenkle genereringen af FusionPros regelbaserte maler. Den bruker data til å danne målrettede, relevante beskjeder, som viser seg å øke mottakernes svarprosenter.

Den ekstra funksjonaliteten gjør det mulig for brukerne å:

  • Konvertere rikt formatert statisk tekst i en PDF-fil til variable rammer. Det fjerner behovet for å importere de variable rammene fra InDesign.
  • Tilføye gjennomsiktighetseffekter til bilder og tekst, hvilket gir ytterligere designmuligheter.
  • Tilføye flere datakilder og å filtrere data gjennom et nytt brukergrensesnitt for å forenkle håndteringen av primære og sekundære datafiler.
  • Administrere variable rammer og synlighet gjennom grupper av handlinger for å spare tid ved å tilføye designregler og funksjonalitet.
  • Få adgang til nye malguider for å bygge tabeller med full funksjonalitet, noe som fjerner behovet for Java-scriptkoding.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo