Målrettet kommunikasjon gir omsetningsvekst på 10 til 30 %

PUBLISERT: 9 desember 2021
OPPDATERT: 9 desember

En McKinsey-undersøkelse viser at målrettet kommunikasjon kan drive en omsetningsvekst på 10 til 30 %. Det forteller Craig Lewis, øverste ansvarlige for Enterprise Printing hos Ricoh Europe.

Han tilføyer selvsagt at Ricoh, med de nyeste forbedringer i FusionPro-softwaren, hjelper virksomheter i alle størrelser med å lage effektive målrettede kampanjer. Det skjer ved å fjerne kompleksitet og omkostninger fra prosessen.

Suiten av verktøy til design og produksjon av personlig markedsføring og kommunikasjon gir mulighet for å produsere dokumenter som er tilpasset individuelt til både trykt og digital levering. FusionPro er integrert med Adobe InDesign og Acrobat og gir på den måten et plug-and-play-brukergrensesnitt. Dermed kan det opprettes individuelle dokumenter fra nesten enhver designfil som kan konverteres til PDF.

Den nye versjonen øker funksjonaliteten ved å forenkle genereringen af FusionPros regelbaserte maler. Den bruker data til å danne målrettede, relevante beskjeder, som viser seg å øke mottakernes svarprosenter.

Den ekstra funksjonaliteten gjør det mulig for brukerne å:

  • Konvertere rikt formatert statisk tekst i en PDF-fil til variable rammer. Det fjerner behovet for å importere de variable rammene fra InDesign.
  • Tilføye gjennomsiktighetseffekter til bilder og tekst, hvilket gir ytterligere designmuligheter.
  • Tilføye flere datakilder og å filtrere data gjennom et nytt brukergrensesnitt for å forenkle håndteringen av primære og sekundære datafiler.
  • Administrere variable rammer og synlighet gjennom grupper av handlinger for å spare tid ved å tilføye designregler og funksjonalitet.
  • Få adgang til nye malguider for å bygge tabeller med full funksjonalitet, noe som fjerner behovet for Java-scriptkoding.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik