Printers against War

Det er tatt initiativ til å starte en global gruppe for trykkere som er i mot krig, «Printers Against War«. Initiativtaker til dette er Gabriele fra Density, i respons til Igor Agarkovs bønn om hjelp til personale i grafisk bransje i Ukraina. 

Her er en epost vi fikk i dag fra Agarkov (oversatt til norsk):

Kjære kollegaer!
Vi takker våre kolleger fra EDP, som i denne vanskelige tiden for Ukraina fant støttende ord og hjalp redaksjonen vår økonomisk.
Først og fremst vil jeg takke Gabriel fra Density, som overførte til oss et betydelig beløp i euro. Vi bruker den ikke til personlige formål. Midlene skal brukes til å gjenoppta arbeidet etter krigens slutt. Gabriel tok også initiativet til å lage en ressurs, Printers Against War og nå tenker vi på hvordan vi skal utvikle den. Bli med nå!
Vi takker en annen av våre kolleger, Peter fra Sverige (AGI Publishing House ), som prøver å hjelpe oss økonomisk og anbefalte flere selskaper som er klare til å «adoptere» ukrainske trykkerier som led som følge av fiendtlighetene.
Vi setter pris på alt: økonomisk hjelp, støttende ord, sympati. Alt dette er viktig for oss i dag.

Med vennlig hilsen Igor Agarkov, utgiver av magasinet Print+ (Ukraina)

Her er et skjema man kan fylle ut for å melde seg inn.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: