Digitalt frokostmøte – avansert netthandel til emballasjer

PUBLISERT: 17 mars 2022
OPPDATERT: 17 mars
Klikk for større bilde

23. mars vil VBS og CloudLab holde et webinar på Microsoft Teams om programvarepakken Q – en avansert netthandelsløsning med designverktøy for emballasjer. De skal demonstrere hvordan man kommersialiserer et tilbud fra A til Å gjennom netthandel på en smart, økonomisk og enkel måte.

Robert Schenke fra CloudLab. Foto: Pressebilde

Frokostmøtet arrangeres i samarbeid med AGI/Packnorth onsdag 23. mars kl 08.30 og varer en time. Påmelding til dette webinaret er gratis. I løpet av timen vil Anders Eriksson fra VBS og Robert Schenke fra CloudLab snakke og fremfor alt demonstrere programvarepakken Q.

Ulike emballasjer
Designverktøyet lar emballasjekunden jobbe med alle typer emballasje. Du kan endre størrelser og tilpasse med tekst og bilder, men også jobbe med et AI-basert malgalleri. Den inkluderer også avansert 3D-forhåndsvisning med både animasjon og fargekorrigering for valgt materiale.

«Emballasje er vår store styrke»

Anders Eriksson ved VBS presenterer CloudLabs packQ på et digitalt frokostmøte 23. mars. Foto: Privat

Cloudlab og VBS tilbyr blant annet programvare og netthandelsverktøy for både grafisk industri og emballasjeindustrien. Anders Eriksson ved VBS har i et tidligere intervju med Sign&Print sagt at han ser et stort potensial for packQ:

– Jeg tror emballasje er vår store styrke. Det er mange som kan brosjyrer, visittkort og lignende. Men å ha hundrevis av forskjellige bokser som en sluttbruker kan endre størrelse på, tilpasse og jobbe med, det er unikt.

Program for frokostmøtet:
8.30 ønsker Ulf Sunnberg fra AGI Forlag velkommen.

8.35 gir Anders Eriksson fra VBS en kort introduksjon om CloudLab og dets muligheter.

8.45 Demonstrasjonen fra Tyskland starter (på engelsk).
Anders Eriksson oppsummerer på svensk med jevne mellomrom.

9.20 Avrunding og mulighet for seminardeltakere til å stille spørsmål og få svar.

9.30 Slutt.

Fotnote: VBS stiller også ut på Sign & Print Scandinavia-messen 5.-7. april.

Les videre

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

FlexiPrint og Fespa Norway holder åpent hus

Onsdag 17.april inviterer FlexiPrint i Drammen alle Fespas medlemmer til Åpent Hus, i forbindelse med avvikling av den 63. generalforsamlingen i Fespa Norway.
flexiprint_logga

Konica Minolta lanserer ny B2-inkjet printer

Med sine 2400 m2 har Konica Minolta den syvende største standen på den grafiske messen Drupa. 150 personer vil stå for å ta imot de mange gjestene.
drupa24_konica

Siste nytt

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1