Digitalt frokostmøte – avansert netthandel til emballasjer

Klikk for større bilde

23. mars vil VBS og CloudLab holde et webinar på Microsoft Teams om programvarepakken Q – en avansert netthandelsløsning med designverktøy for emballasjer. De skal demonstrere hvordan man kommersialiserer et tilbud fra A til Å gjennom netthandel på en smart, økonomisk og enkel måte.

Robert Schenke fra CloudLab. Foto: Pressebilde

Frokostmøtet arrangeres i samarbeid med AGI/Packnorth onsdag 23. mars kl 08.30 og varer en time. Påmelding til dette webinaret er gratis. I løpet av timen vil Anders Eriksson fra VBS og Robert Schenke fra CloudLab snakke og fremfor alt demonstrere programvarepakken Q.

Ulike emballasjer
Designverktøyet lar emballasjekunden jobbe med alle typer emballasje. Du kan endre størrelser og tilpasse med tekst og bilder, men også jobbe med et AI-basert malgalleri. Den inkluderer også avansert 3D-forhåndsvisning med både animasjon og fargekorrigering for valgt materiale.

«Emballasje er vår store styrke»

Anders Eriksson ved VBS presenterer CloudLabs packQ på et digitalt frokostmøte 23. mars. Foto: Privat

Cloudlab og VBS tilbyr blant annet programvare og netthandelsverktøy for både grafisk industri og emballasjeindustrien. Anders Eriksson ved VBS har i et tidligere intervju med Sign&Print sagt at han ser et stort potensial for packQ:

– Jeg tror emballasje er vår store styrke. Det er mange som kan brosjyrer, visittkort og lignende. Men å ha hundrevis av forskjellige bokser som en sluttbruker kan endre størrelse på, tilpasse og jobbe med, det er unikt.

Program for frokostmøtet:
8.30 ønsker Ulf Sunnberg fra AGI Forlag velkommen.

8.35 gir Anders Eriksson fra VBS en kort introduksjon om CloudLab og dets muligheter.

8.45 Demonstrasjonen fra Tyskland starter (på engelsk).
Anders Eriksson oppsummerer på svensk med jevne mellomrom.

9.20 Avrunding og mulighet for seminardeltakere til å stille spørsmål og få svar.

9.30 Slutt.

Fotnote: VBS stiller også ut på Sign & Print Scandinavia-messen 5.-7. april.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: