Frokostmøte med Marabu med live demo av planskriver

Marabu inviterer til åpent hus og digitalt frokostmøte 29. mars, med blant annet en direkte demonstrasjon av planskriveren VK300D-HS.

Storformatprintere fra den amerikanske produsenten Vanguard står i sentrum når Marabu inviterer til åpent hus og digitalt frokostmøte 29. mars, med blant annet en direkte demonstrasjon av planskriveren VK300D-HS.

Vanguard er et relativt ungt selskap hvis maskiner kun har vært på markedet i seks år, men som raskt ble en av de store aktørene, ikke minst hjemme i USA. Marabu ble nylig salgspartner for Vanguard i Sverige og Norge, og selger i tillegg til flatbed-skrivere også rull-til-rull.

29. mars starter dagen med et nettbasert frokostmøte kl 8.30. Under møtet vil det være en presentasjon og live demo av Vanguard VK300D-HS. Dette er en flatbed-skriver med ti Kyocera-hoder, et utskriftsområde på 200 x 318 centimeter og herding med LED.

– Dette er en mulighet til å lære mer om Vanguards storformatskriver, dens funksjoner og hva som er unikt med den. Vi retter oss både mot de som ikke jobber digitalt i dag, men er nysgjerrige på teknologien, og de som allerede jobber digitalt og kanskje vil oppgradere utstyret sitt, sier Lina Thorsson, markedssjef i Marabu og fortsetter:

– En fordel med Vanguard sine løsninger er at det er mulig å vokse med maskinen. Det er mulig å starte på et litt lavere nivå og gjøre justeringer etter hvert som firmaet vokser, for en så effektiv produksjon som mulig.

Frokostmøtet varer i ca en time.

Ikke gå glipp av det!
Frokostmøtet finner sted kl 8.30 og 9.30 via Microsoft Teams og det er gratis å delta. Påmelding kan gjøres via denne lenken hvor du også finner mer informasjon om arrangementet. Etter påmelding sender vi ut lenke til arrangementet, og dagen før sendes det også ut en påminnelse. Arrangør er Sign & Print / AGI Publishing House sammen med Marabu.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.