Skjærebord får nordisk premiere

Alvøen viser et nytt skjære- og fresebord i størrelse 3 x 2 meter på Sign & Print Scandinavia.

Det var helt til siste slutt usikkert om Alvøen skulle rekke å få et skjærebord i Multicams nyeste Celero 4-serie klart for Sign & Print Scandinavia. Nå er det klappet og klart, melder selskapet som har premiere på skjærebordet til det nordiske messepublikummet 5. – 7. april.

Det satt langt inne. Men nå melder Alvøen i en pressemelding at de vil kunne vise Multicam Celero 4-serien på Sign & Print-messen i Kista, 5. – 7. april. Det er et nytt innovativt skjære- og fresebord i størrelse 3 x 2 meter, ifølge selskapet.

Det norske selskapet Alvøen har eksistert siden 1985. De ble distributører av Multicams produkter i Sverige i oktober 2019. CNC-fresemaskinene de tilbyr finnes i ulike design og størrelser for for eksempel skiltproduksjon, stativkonstruksjon og grafisk industri. I tillegg til at det nå er klart at de skal vise en skjæremaskin fra Celero 4-serien på Sign & Print Scandinavia, har vi tidligere fortalt at de skal demonstrere en ny Apex3R CNC-fres og hvordan man behandler materialer med fresing av stål og med kniv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.