Antalis kjøper tysk emballasjefirma

Antalis har underskrevet en avtale om oppkjøp av BB Pack Group i Tyskland som tilbyr emballasjeløsninger og har spesialisert seg i netthandelsbransjen.

Antalis har underskrevet et bindende tilbud som har til hensikt å kjøpe opp BB Pack Group i Tyskland – BB Pack, cr8 Packaging og Printmate. Dette gir Antalis mulighet til å sette et større avtrykk på det rasket voksende emballasjemarkedet.

Tilbudet er forutsatt oppfyllelse av vanlige betingelser, noe som inkluderer at de tyske konkurransemyndighetene godkjenner overdragelsen.

BB Pack er en emballasjedistributør som spesialiserer seg inne netthandel og tilbyr et bredt sortiment av emballasjematerialer, design og skreddersydde løsninger. Firmaet hadde en konsolidert omsetning på €42 millioner i 2021.

Chief Executive Officer i Antalis, Hervé Poncin, kommenterer angående avtalen:

«Oppkjøpet av BB Pack vil løfte det generelle bidraget som emballasje utgjør for Antalis’ konsoliderte bruttofortjeneste og styrke Antalis’ posisjon i den raskt voksende bransjen for distribusjon av emballasje.»

Utover oppkjøpet på det tyske markedet fortsetter Antalis å styrke sin kapasitet til å kunne betjene internasjonale kunder i hele Europa med skreddersydde emballasjeløsninger, heter det i en pressemelding fra Antalis.

Michael Bube, administrerende direktør i BB Pack sier:

«Siden selskapet ble grunnlagt i 1999 har vår virksomhet vokst til å bli en anerkjent og spesialisert leverandør av emballasjekonsepter og -løsninger til netthandels- og industribransjen. Ved å slutte oss til Antalis konsernet kan vi øke vår kundeportefølje og ekspandere internasjonalt»

Om Antalis
Antalis er en del av det japanske konsernet Kokusai Pulp & Paper som har hovedkontor i Japan og er på Tokyo Stock Exchange med en omsetning på ca. €4.2 milliarder i 2021. I Europa og Latin-Amerika er Antalis markedsledende innen B2B-distribusjon av papir og emballasjeløsninger samt nr. 2 innen distribusjon av medier for visuell kommunikasjon. Med hovedkontor i Paris, opererer Antalis i 30 land og har 3.800 ansatte til å betjene over 100.000 kunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.