Lysende messedebut for dansk skiltfirma

Thomas Vellier og Thorbjørn Kjellerup hos Bendixen har det svenske markedet i sikte etter sin suksessfulle debut hos Sign & Print Scandinavia. Foto: Claes Nordström

Danske Bendixen med sine strålende tegnbokstaver ABCMix stilte ut for første gang på Sign & Print Scandinavia. De høye forventningene med nye partner- og forretningssamarbeid er allerede innfridd og planen er å investere ytterligere i det svenske markedet i fremtiden.

– Vi forventer å åpne opp det svenske markedet for våre abcMIX-produkter. Thomas Vellier, ansvarlig for salg og markedsføring i Bendixen, har tidligere fortalt Sign & Print at abcMIX er et helt nytt, innovativt og svært rimelig produkt i lysskilt.

– Spesielt magnetbokstavene gir ekstrem fleksibilitet i detaljhandelen, hvor meldinger kan utveksles raskt og enkelt.

Foto: Claes Nordström

Når vi møter Thomas Vellier og kollega Thorbjørn Kjellerup på Sign & Print-messen er det lyriske toner: – Det har vært en spennende messe så langt og vi har fått veldig god respons på produktene våre. Det er veldig positivt vi tar med oss ​​herfra, sier Thomas

Messedebuten var så vellykket at de nå planlegger å ta et skikkelig grep om det svenske markedet fremover. – Vi forventer å åpne opp det svenske markedet for våre abcMIX-produkter og konsepter. Dette har vært en veldig positiv respons med å kunne bygge og sette sammen ditt eget skiltkonsept med bokstaver.

Foto: Claes Nordström

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.