Norge blir først ut med arkinkjet fra Kyocera

PUBLISERT: 19 mai 2022
OPPDATERT: 19 mai

Et hustrykkeri i Norge velger å satse på vannbasert arkinkjet og investerer i en Kyocera TASKalfa Pro 15000c. Den nye pressen leveres og installeres av Visutech i slutten av juni.

Den nye pressen er utstyrt med EFI Fiery RIP, extra feeder, stacker og bookletmaker. I tillegg til dette leveres også en inline trimmer og firkantrygg fra SDD. Kunden har også valgt Kyoceras større blekksystem med 3-litersblekk for å få enda lavere driftskostnader.

Marius Andressen, Visutech

Etter grundige analyser av kundens arbeidsprosesser, demo og beregning av forbrukskostnadene mot dagens løsning, vil kunden effektivisere og ikke minst få en betydelig kostnadsbesparelse på sin produksjon. Videre vil de kunne øke kapasiteten i tråd med sine vekstambisjoner.
Marius Andressen

Skal maksimere produktiviteten
Kyocera TASKalfa Pro 15000c har høy tilpasningsevne og en rekke forskjellige etterbehandlingsalternativer, og fungerer optimalt for produksjon av for eksempel direktereklame, kataloger, manualer, pakningsvedlegg, tidsskrifter, bøker og konvolutter, men også privatapplikasjoner med noe lavere fargedekning. Med inkjet fra Kyocera maksimeres produktiviteten samtidig som driftskostnadene og også energiforbruket minimeres, skriver Visutech i en pressemelding. Kyocera TASKalfa Pro 15000c er omhyggelig konstruert for å bruke mindre elektrisitet enn sine konkurrenter, og oppnår en TEC-verdi på 4,3 kWh. Det er utrolig lavt for en så stor og kraftig produksjonsmaskin.

– Når man produserer store volumer, er pålitelighet like viktig som hastighet, sier Marius Andressen, Sales Executive i Visutech AS. Kyocera Pro TASKalfa 15000c har begge deler. Maskinen får ut 150 sider i minuttet, og når det gjelder pålitelighet, kan man sette sin lit til at den japanske Kyocera produserer pålitelige produkter, avslutter Andressen.

Kyocera har mer enn 60 års erfaring og etablert ekspertise innen blant annet inkjet. Kyocera har nå selv tatt skrittet ut på markedet for produksjonsmaskiner med sin helt egen maskin. Kyoceras inkjet-teknologi er høyt ansett i bransjen. Skrivehoder og andre komponenter som er utviklet av Kyocera, produseres allerede i dag til flere av det grafiske markedets ledende varemerker innen inkjet.

Les videre

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Xeikons Lion tar digitaltrykket videre

Xeikon har lansert Lion LX3000, en ny digital etikettpresse med et nytt kontrollsystem som gir høy produktivitet og etikettkvalitet med god ytelse.
Xeikonz

DTG-printer lanseres for myke trykk på sportstøy

Ricoh ønsker å fylle et hull i markedet med sin nye DTG-skriver for polyestertrykk.
rioch-dtg

Siste nytt

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Epson vil endre spillereglene for de små produsenter

Under temaet "Presis, kompakt og energisparende" lanserer Epson sine Drupa-planer.
Det er flere spennende nyheter å se frem til.
Epson_Drupa

Unge voksne mest interessert i bærekraftig emballasje

I følge plastemballasjegiganten ALPLAs "2024 Sustainability and Convenience in Packaging Survey", prioriterer yngre kjøpere (18-34 år) bærekraftig emballasje til det punktet at de er villige til å bruke mer, reise videre og gjøre andre ekstra anstrengelser for å sikre at kjøpene deres inkluderer miljøvennlig emballasje.
alplax

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik