Norge blir først ut med arkinkjet fra Kyocera

Et hustrykkeri i Norge velger å satse på vannbasert arkinkjet og investerer i en Kyocera TASKalfa Pro 15000c. Den nye pressen leveres og installeres av Visutech i slutten av juni.

Den nye pressen er utstyrt med EFI Fiery RIP, extra feeder, stacker og bookletmaker. I tillegg til dette leveres også en inline trimmer og firkantrygg fra SDD. Kunden har også valgt Kyoceras større blekksystem med 3-litersblekk for å få enda lavere driftskostnader.

Marius Andressen, Visutech

Etter grundige analyser av kundens arbeidsprosesser, demo og beregning av forbrukskostnadene mot dagens løsning, vil kunden effektivisere og ikke minst få en betydelig kostnadsbesparelse på sin produksjon. Videre vil de kunne øke kapasiteten i tråd med sine vekstambisjoner.
Marius Andressen

Skal maksimere produktiviteten
Kyocera TASKalfa Pro 15000c har høy tilpasningsevne og en rekke forskjellige etterbehandlingsalternativer, og fungerer optimalt for produksjon av for eksempel direktereklame, kataloger, manualer, pakningsvedlegg, tidsskrifter, bøker og konvolutter, men også privatapplikasjoner med noe lavere fargedekning. Med inkjet fra Kyocera maksimeres produktiviteten samtidig som driftskostnadene og også energiforbruket minimeres, skriver Visutech i en pressemelding. Kyocera TASKalfa Pro 15000c er omhyggelig konstruert for å bruke mindre elektrisitet enn sine konkurrenter, og oppnår en TEC-verdi på 4,3 kWh. Det er utrolig lavt for en så stor og kraftig produksjonsmaskin.

– Når man produserer store volumer, er pålitelighet like viktig som hastighet, sier Marius Andressen, Sales Executive i Visutech AS. Kyocera Pro TASKalfa 15000c har begge deler. Maskinen får ut 150 sider i minuttet, og når det gjelder pålitelighet, kan man sette sin lit til at den japanske Kyocera produserer pålitelige produkter, avslutter Andressen.

Kyocera har mer enn 60 års erfaring og etablert ekspertise innen blant annet inkjet. Kyocera har nå selv tatt skrittet ut på markedet for produksjonsmaskiner med sin helt egen maskin. Kyoceras inkjet-teknologi er høyt ansett i bransjen. Skrivehoder og andre komponenter som er utviklet av Kyocera, produseres allerede i dag til flere av det grafiske markedets ledende varemerker innen inkjet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: