Oppgjør mellom de beste på bilfoliering

Det blir både europeisk og verdenskonkurranse i bilfoliering på FESPA 2022. Her fra Sign, Print & Promotion 2021.

På Fespa skal det avgjøres. Verdens beste bilfolierere konkurrerer i World Wrap Masters Europe og den endelige World Wrap Masters. Konkurransene arrangeres på Messe Berlin fra 31. mai til 3. juni.

32 europeiske bilfolierere har kvalifisert seg til World Wrap Masters Europe-konkurransen. Den går fra 31. mai til 1. juni. Konkurransens dommere, som selv er bilifolieringseksperter, holder også oppvisninger.

Ole Solskin Ravn er tilbake som seremonimester for årets konkurranse og innehar stillingene sammen med dommerne Kiss Lajos og Justin Pate.

Finale 2-3 juni
Vinneren av den europeiske konkurransen vil kvalifisere seg til å konkurrere videre i World Wrap Masters Final 2022 som finner sted fra 2. juni til 3. juni. Der vil de konkurrere med eksperter fra øvrige land om tittelen World Wrap Master 2022.

I tillegg til at publikum får se verdens beste bilfolierere i verden konkurrere, får de også muligheten til å lære av bransjeeksperter og oppdage det siste innen vinyler, verktøy og maskiner fra produsenter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Messe- og konferansevegger med Canons løsninger

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

I sin nyeste blogg forteller Canon om et besøk hos Marc Bric på Rud i Bærum for å sjekke om firmaet er fornøyde med sin nye Colorado 1630. De har brukt maskinen til produksjon av messe- og konferansevegger – da denne typen arrangementer nå er oppe og går igjen for fullt etter et par års pandemidvale.

Publisert av: