Valiani sammen med Konica Minolta

Valianis skjæremaskin Omnia 100 kan mate og kutte to SRA3-ark parallelt, slik at du får dobbel hastighet på pappproduksjonen, sammenlignet med å bruke kun én kniv.

På Sign&Print Scandinavia viste Konica Minolta en en-pass inkjetprinter for kartong. Den er nå installert tre steder i Europa sammen med det italienske Valiani skjærebordet Omnia 100, som kan håndtere et arkformat på 75 x 100 cm.
– En av maskinene har havnet hos et firma i Småland som selger skjorter. De trykker mottakerens adresse direkte på kartongen. Valiani kutter deretter pappen slik at den passer til ti skjorter. Det er bare å brette esken, legge varene fra seg og levere dem til posten, sier Mikael Bryske, som er internasjonal salgssjef for Valiani.
Du kan også plassere to SRA3 ved siden av hverandre og kutte dem samtidig i Valiani-maskinen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: