Valiani sammen med Konica Minolta

PUBLISERT: 2 august 2022
OPPDATERT: 2 august
Valianis skjæremaskin Omnia 100 kan mate og kutte to SRA3-ark parallelt, slik at du får dobbel hastighet på pappproduksjonen, sammenlignet med å bruke kun én kniv.

På Sign&Print Scandinavia viste Konica Minolta en en-pass inkjetprinter for kartong. Den er nå installert tre steder i Europa sammen med det italienske Valiani skjærebordet Omnia 100, som kan håndtere et arkformat på 75 x 100 cm.
– En av maskinene har havnet hos et firma i Småland som selger skjorter. De trykker mottakerens adresse direkte på kartongen. Valiani kutter deretter pappen slik at den passer til ti skjorter. Det er bare å brette esken, legge varene fra seg og levere dem til posten, sier Mikael Bryske, som er internasjonal salgssjef for Valiani.
Du kan også plassere to SRA3 ved siden av hverandre og kutte dem samtidig i Valiani-maskinen.

Les videre

Scanpack feirer 60 år med alt og mer til

Neste år er Scanpack-år, men det er ikke hvilket som helst Scanpack-år. Messen fyller 60 år.
Monika-Olund-och-Anna-Lena-Friberg-Scanpackx

Plockmatic ansetter ny Vice President for Group marketing

Plockmatic Group utnevner John Elliot som visepresident for konsernmarkedsføring.
– Jeg ser frem til å bidra til selskapets globale ekspansjon.
John-Elliott-web-1024x683

Fargerikt samarbeid mellom Lessebo Paper og Addbrand

Et nytt fargerikt Småland-samarbeid har sett dagens lys siden Lessebo papir signerte en grossistavtale med den grafiske forhandleren Addbrand. En bredere produktportefølje og sterkere distribusjonskanaler skal være resultatet av at selskapene nå sammen blar om til en ny side.
Addbrand-Lessebo-1024x683

Konica Minolta viste et effektivt trykkeri

Hvordan kan et trykkeri drives så effektivt som mulig? Konica Minolta ønsket å gi svaret på det spørsmålet til de besøkende på standen under Sign&Print Scandinavia, hvor de viste hvordan det kan gjøres rent praktisk.
Konica-4-1024x682

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo