LOS Digital kjøper Renessanse Media

PUBLISERT: 8 august 2022
OPPDATERT: 21 mars

LOS Digital i Larvik kjøper alle aksjene i Renessanse Media AS. Sistnevntes trykkeri og bokbinderi flyttes til Larvik, der LOS etablerer et “større bokbinderi med fokus på hardcover, softcover og spiraliserte produkter.” Det melder LOS Digital i en pressemelding.

LOS Digital har de senere år utviklet seg til å bli en av de største digitaltrykkeriene i Skandinavia, og har satset stort på eskeproduksjon og bokproduksjon for to år siden.

– Å få med Renessanse Media på laget er vi svært stolte over. De har en stor kunnskap om bokproduksjon og førtrykk, og dette vil passe perfekt inn i profilen LOS Digital har, sier daglig leder i LOS Digital, Eirik Andersen.

Trond Torstensen, daglig leder i Renessanse Media, sier i pressemeldingen at man har vært på jakt etter en partner en god stund, og at man er veldig fornøyd med at det ble LOS Digital.

– Vi har de seneste årene ønsket flere ben å stå på, men har innsett at det krevde større økonomiske muskler for å lykkes. Vi valgte derfor å ta kontakt med de i bransjen vi så opp til og som vi kunne passe inn hos. Vi er derfor stolte over å kunne meddele at vi blir en del av LOS Digital. Alle ansatte i Renessanse Media får tilbud om å være med videre hos LOS Digital, sier Torstensen.

Etter sammenslåingen vil LOS Digital være alene om å kunne tilby produksjon av hardcover bøker under samme tak. med muligheter for unik trykkvalitet med det beste utstyret fra HP Indigo, flere av Canons beste maskiner og spesialeffekter som lakk og foliepreg på Scodix Ultra 202 og markedets beste boklinje for mellomvolum, kan LOS Digital tilby både PUR limfreste og trådheftede bøker.

«Alle prosesser fra førtrykk, trykk, foliering, lakk og preg til innbinding foregår under samme tak. Dette sparer tid, kostnader og er bra for miljøet,» avslutter pressemeldingen.

 

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1