50 trykkpresser på ett brett - HP Indigo inngår sin største salgsavtale noensinne

PUBLISERT: 19 oktober 2022
OPPDATERT: 21 mars
EPacs Virag Patel (til venstre) og HPs Haim Levit signerer avtalen. Pressefoto.

Det globale emballasjeselskapet ePac Flexible Packaging har valgt å investere i ikke mindre enn 50 nye HP Indigo digitale trykkpresser. De skal installeres på både eksisterende og nye produksjonssteder rundt om i verden som en del av ePacs fortsatte globale ekspansjonsplan.

ePac Flexible Packaging er et digitalt basert fleksibelt emballasjeselskap med formål å hjelpe merkevareeiere og bedrifter i alle størrelser med å holde seg konkurransedyktige med en rekke fleksible emballasjeløsninger. ePac bruker det siste innen digital utskriftsteknologi, i håp om å gi kundene en rask og enkel måte å kjøpe tilpasset trykt fleksibel emballasje.

ePac har siden selskapets oppstart i 2016 vært en primærbruker av HP Indigo digitalpresser og har siden opprettholdt et sterkt og dypt forankret samarbeid med HP. I løpet av de siste seks årene har selskapets flåte av HP Indigo digitale presser vokst enormt og har sett store investeringer i HP Indigo 20000 og HP Indigo 25K digitalpresser.

Den nye bølgen av 50x HP Indigo digitale presser, den største enkeltordren i HP Indigos historie, vil øke ePacs produksjonskapasitet betydelig og fortsette å presse utviklingen av digital emballasjeproduksjon.

Med fokus på global ekspansjon, vil denne nye flåten bli fordelt på 36 nye og eksisterende produksjonssteder på fem kontinenter.

– ePac Flexible Packaging er en stor representant for den globale digitale fleksibel emballasjebevegelsen, som fortsetter å replikere sin HP Indigo-baserte forretningsmodell på nye steder rundt om i verden. ePacs visjon om å bruke digitalprint for å gi en stemme til små og mellomstore merkevarer uttrykker våre felles verdier og demonstrerer kraften til digital utskrift på global skala, sier Haim Levit, daglig leder for HPs Industrial Print Business.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo