50 trykkpresser på ett brett - HP Indigo inngår sin største salgsavtale noensinne

PUBLISERT: 19 oktober 2022
OPPDATERT: 21 mars
EPacs Virag Patel (til venstre) og HPs Haim Levit signerer avtalen. Pressefoto.

Det globale emballasjeselskapet ePac Flexible Packaging har valgt å investere i ikke mindre enn 50 nye HP Indigo digitale trykkpresser. De skal installeres på både eksisterende og nye produksjonssteder rundt om i verden som en del av ePacs fortsatte globale ekspansjonsplan.

ePac Flexible Packaging er et digitalt basert fleksibelt emballasjeselskap med formål å hjelpe merkevareeiere og bedrifter i alle størrelser med å holde seg konkurransedyktige med en rekke fleksible emballasjeløsninger. ePac bruker det siste innen digital utskriftsteknologi, i håp om å gi kundene en rask og enkel måte å kjøpe tilpasset trykt fleksibel emballasje.

ePac har siden selskapets oppstart i 2016 vært en primærbruker av HP Indigo digitalpresser og har siden opprettholdt et sterkt og dypt forankret samarbeid med HP. I løpet av de siste seks årene har selskapets flåte av HP Indigo digitale presser vokst enormt og har sett store investeringer i HP Indigo 20000 og HP Indigo 25K digitalpresser.

Den nye bølgen av 50x HP Indigo digitale presser, den største enkeltordren i HP Indigos historie, vil øke ePacs produksjonskapasitet betydelig og fortsette å presse utviklingen av digital emballasjeproduksjon.

Med fokus på global ekspansjon, vil denne nye flåten bli fordelt på 36 nye og eksisterende produksjonssteder på fem kontinenter.

– ePac Flexible Packaging er en stor representant for den globale digitale fleksibel emballasjebevegelsen, som fortsetter å replikere sin HP Indigo-baserte forretningsmodell på nye steder rundt om i verden. ePacs visjon om å bruke digitalprint for å gi en stemme til små og mellomstore merkevarer uttrykker våre felles verdier og demonstrerer kraften til digital utskrift på global skala, sier Haim Levit, daglig leder for HPs Industrial Print Business.

Les videre

Elitron er på plass hos NIZE equipment

Etter 14 dager med installasjon og intensiv opplæring er NIZE-equipment klart til å vise frem det siste tilskuddet til deres produktportefølje. Det er det italienske high-end skjære- og fresebordet Elitron Kombo SDC+ i formatet 320 x 210 cm de har montert i sitt demosenter i Odder i Danmark.
nize_elitron_02-1

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

Canon titter inn i nye markeder

Det er en Canon i kanonform, som med sin 4.800 m2 store Drupa-stand viser hvorfor de er markedsleder innen flere teknologier.
Drupa_Canon

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Ny high-end foto- og plakatprinter fra Epson

Epson lanserer ny storformatskriver for det profesjonelle foto-, kunst- og plakatmarkedet.
Epson_P20500Series

Fujifilm viser deres styrkede B2-repertoar på Drupa

Sammen med en stor del av Fujifilms omfattende portefølje, vil et par nye B2-printere være utstilt på Fujifilms stand på Drupa, som er intet mindre end 2.420 m2 stor, hvilket noenlunde tilsvarer tre håndballbaner.
fujifilm-drupa

Har Drupa svarene på bransjens utfordringer?

Etter åtte års pause kan vi igjen ta turen til Drupa for å se hva leverandørene mener vi trenger.
drupa24_12