Ny oppdatering får Kodaks platesetter til å øke takten

Magnus Q4800 med XPL 4 pallestasjon. Foto: Pressebilde

Den nye oppdateringen T-speed Plus gjør at Kodaks platesetter Magnus Q800 kan trykke 84 B1-plater per time, noe som ifølge selskapet gjør den til det hurtigste CTP-systemet på markedet.

Med T-speed Plus kommer Computer to plate-systemet Magnus Q800 til å kunne mate ut en plate hvert 43. sekund, en forbedring med 40 prosent sammenliknet med dens forgjenger Z-speed. B1-platen rommer åtte sider.

Ifølge Kodak skal den nye oppdateringen hjelpe de virksomhetene som har arkmatede og web-offsetskrivere med å effektivisere sine arbeidsflyt. Den er også kompatibel med de automatiseringsvalgene som kan tilleggsinstalleres, så som Single-Pallet Loader, Multi-Pallet Loader og Multi-Cassette Unit.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.